piciginx
Legenda
- Poruka
- 54.620
http://sr.wikipedia.org/sr-el/Југословенска_народна_армија
eto Vam ga na....sada...
..čik neka mi netko kaze..da to nije bila dobra firma..dok je bila..dok se nije pretvorila..u čejensku d.o.o

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
http://sr.wikipedia.org/sr-el/Југословенска_народна_армија
eto Vam ga na....sada...
..čik neka mi netko kaze..da to nije bila dobra firma..dok je bila..dok se nije pretvorila..u čejensku d.o.o

Један од водећих филозофа друге половине XX века рекао је: ,,Комунизам није идеологија, то је дијагноза“. Дијагноза једне тешке болести која је нажалост наследна.
A to je sta ,da proda i osnovne skole?Протоком времена постаје све извесније да права европска, грађанска, демократска и модерна Србија може уистину заживети, тек под условом да претходно коначно раскрсти са тврдокорним баластом свог комунистичког наслеђа.
A to je sta ,da proda i osnovne skole?
Ima i bice momcino i pre nego sto mislis .fala valtere, ali nema jugoslavije, jugoslovena, komunista
nece ni da bude
Један од водећих филозофа друге половине XX века рекао је: ,,Комунизам није идеологија, то је дијагноза“. Дијагноза једне тешке болести која је нажалост наследна.
a ne priznaju ti oni JNA
mada im u dotu donila nešto oficirskog kadra i tehnike
a i ne sičaju se da su bacali cviče kad su išle kolone na Vukovar
A to je sta ,da proda i osnovne skole?

Cija deca?Zasto su srbi toliko glupi.Ja koliko vidim brozov unuk nema za sta kuce da ga ujede.Ови данас су ваша деца, Бошко. Старе навике тешко умиру што би реко Мик Џегер. Ви украли, они продају.![]()
Cija deca?Zasto su srbi toliko glupi.Ja koliko vidim brozov unuk nema za sta kuce da ga ujede.
BAs zanimljivo nisu srpski nacionalisti a ratovali i sa hrvatima i sa bosancima ,crkve i krstovi rasli na svakom koraku,popovi samo sto iz frizidera sto ne iskacu..pravi bre komunisti how yes nou.спс,дс,лдп...ко су родитељи овим ликовима у врху власти? Мени се чини да ту нема србских националиста. Исти метод рада само прилагођен данашњем времену.
BAs zanimljivo nisu srpski nacionalisti a ratovali i sa hrvatima i sa bosancima ,crkve i krstovi rasli na svakom koraku,popovi samo sto iz frizidera sto ne iskacu..pravi bre komunisti how yes nou.

Пријатељу мој, то и јесте поента. То је било напрасно национално освешћивање, код једног мањег дела чак искрено али код већине је то само комунистички прагматизам.
Како су само лако звезде и партијске књижице замењене кокардама и крстовима. Одједном поплава верника, славе се славе, зидају се цркве.
Док је било Југославије нису се много бринули о Србији уљуљкани у братство и јединство. Е, кад је пукла тиква, видели смо шта се десило.
E sad ga i ti pretera komunisti krivi za cetnistvo , ako optuzujes probaj da to ima veze sa mozgom.
za živce.Пријатељу мој, то и јесте поента. То је било напрасно национално освешћивање, код једног мањег дела чак искрено али код већине је то само комунистички прагматизам.
Како су само лако звезде и партијске књижице замењене кокардама и крстовима. Одједном поплава верника, славе се славе, зидају се цркве.
Док је било Југославије нису се много бринули о Србији уљуљкани у братство и јединство. Е, кад је пукла тиква, видели смо шта се десило.
Ja slusam npr Aerodrom , Alisa , Ateist Rap , Atomsko Skloniste , Azra , Babe , Bajaga , Bjelo Dugme , Bombaj Stampa , Bulevar , Crni Biseri , Crvena Jabuka , Dah , Deca Losih Muzicara , Del Arno Bend , Divlje Jagode ...
sobodno odvrnite bas
ovi stavovi su jedno lepo i celovito nepoznavanje situacije, i posle deset godina `demokratije` pokusaj dda se izbegne odgoovnost za deceniju propadanja i devastacije srbije
5 oktobra su svi zajedno jurisali cela desnica, i obraz i navijaci i otpor i demokrate, i kostunica i ostali, i vuk i covic. nazvati mihiza, sr protica, canka i batica komunistima moze samo politicko nedonosce
pun mi vas je turac sto ste ovo zakuvali a sada jeftino zelite da preletite sa gubitnicke strane. niste valjali onda, ne valjate ni danas, a tek sutra necete valjati
ps u sfrj srbiji nije lose islo, u poredjenjeu sa danas, i sa onolikom zrtvama vase demokratizacije
zahebi filmove kao argument