Sremski Karlovci

dani14

Početnik
Poruka
4
dobar dan, moze li mi neko reci kakav je zivot u Sremskim Karlovcima? Zelimo se preseliti tamo, nismo nikada tamo bili ali ovaj gradic nam se dopao i sve sto smo procitali nam je super, bas sto nama treba. Volimo mirno mesto, imamo sina od 12 god, pa bi svaka informacija puno znacila. Hvala dobri ljudi

dobar dan, moze li mi neko reci kakav je zivot u Sremskim Karlovcima? Zelimo se preseliti tamo, nismo nikada tamo bili ali ovaj gradic nam se dopao i sve sto smo procitali nam je super, bas sto nama treba. Volimo mirno mesto, imamo sina od 12 god, pa bi svaka informacija puno znacila. Hvala dobri ljudi
Прелепо је тамо, а ако нађеш добар посао у Новом Саду или од куће, Карловци су идеални за живот.
Има да се нађе чак и цела кућа за изнајмљивање за не тако велику цену.
Заиста место има много предности и мени лично се свиђа.

Али, кључна ствар приче јесте посао.

Прелепо је тамо, а ако нађеш добар посао у Новом Саду или од куће, Карловци су идеални за живот.

hvala, puno mi znaci vcas odgovor

pozdrav, znate li kojim putem da se iznajmi stan ili kuca u sk, ako imate neku preporuku molim vas pomozite jer uskoro dolazimo traziti smestaj.hvala unapred

Back