S
samo_ja
Gost
sreli ste bivseg decka koji vas je ostavio bilo je bolno itd, a voleli ste ga i dozvoljavali da vam svrsava u usta ...
kako se osecate? i jos ako sadasnji decko sazna ...?
samo_ja:sreli ste bivseg decka koji vas je ostavio bilo je bolno itd, a voleli ste ga i dozvoljavali da vam svrsava u usta ...
samo_ja:molim vise zenskih odgovorai vi decaci kada bi saznali da je vasoj devojci kroz usta proslo litar tudje sperme kako bi reagovali?
Probaj da decku nista ne kazes,vjeruj mi bi ce bezbolnije i za tebe i za njega.samo_ja:sreli ste bivseg decka koji vas je ostavio bilo je bolno itd, a voleli ste ga i dozvoljavali da vam svrsava u usta ...
pg_noki:Probaj da decku nista ne kazes,vjeruj mi bi ce bezbolnije i za tebe i za njega.samo_ja:sreli ste bivseg decka koji vas je ostavio bilo je bolno itd, a voleli ste ga i dozvoljavali da vam svrsava u usta ...
Kad vidis bivseg , ti se ponasaj sasvim normalno jer u suprotnom bi ces otkrivena.ops:
pa zato sto ili si drolja ili si musko!?!Gazdarica:Ja i dalje ne kontam u cemu je ovdje problem...:shock:
:?
![]()
Aha, znaci samo se droljama svrsava u usta, je li...???Anonymous:pa zato sto ili si drolja ili si musko!?!Gazdarica:Ja i dalje ne kontam u cemu je ovdje problem...:shock:
![]()
Gazdarica:Je li jedini problem u svrsavanju u usta, ili sta...??? :shock::shock:
samo_ja:molim vise zenskih odgovorai vi decaci kada bi saznali da je vasoj devojci kroz usta proslo litar tudje sperme kako bi reagovali?
Gazdarica:Ja i dalje ne kontam u cemu je ovdje problem...:shock:
![]()
Gazdarica:Aha, znaci samo se droljama svrsava u usta, je li...???Anonymous:pa zato sto ili si drolja ili si musko!?!Gazdarica:Ja i dalje ne kontam u cemu je ovdje problem...:shock:
![]()
Bas bih voljela da se potpises, ti koji/a si mi se obratio/la...