CoaSamuraj
Zainteresovan član
- Poruka
- 155
Pozdrav forumaši dobri moji mili, zanima me koja sredstva za čišćenje koristite kada čistite tipa (dasku od wc šolje, lavabo i tako neke stvari u kupatilu)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hlor za kupatilo(pločice i podne površine) lavabo i metalne površine sredstvima za skidanje kamenca, WC šolju gelovima za dezinfenciju.Obavezno koristim masku i rukavice kad čistim.Pozdrav forumaši dobri moji mili, zanima me koja sredstva za čišćenje koristite kada čistite tipa (dasku od wc šolje, lavabo i tako neke stvari u kupatilu)
Da...aluminijumska soda bikarbona je dobra za čišćenje.Pomesaj sodu bikarbonu i hydrogen peroxide cisti sve zivo i ako cistis pod u kupatilu
pazi jer je izuzetno klizavo
Šta da koristim da očistim dasku od wc šolje?Hlor za kupatilo(pločice i podne površine) lavabo i metalne površine sredstvima za skidanje kamenca, WC šolju gelovima za dezinfenciju.Obavezno koristim masku i rukavice kad čistim.
Zavisi od kog materijala ,mogu biti i drvene ili plasticne ...ja najlakse ocistim dasku od wc solje.Šta da koristim da očistim dasku od wc šolje?
To je marketinska prevara sa ili bez aluminijuma .Da...aluminijumska soda bikarbona je dobra za čišćenje.![]()
Daska je plastičnaZavisi od kog materijala ,mogu biti i drvene ili plasticne ...ja najlakse ocistim dasku od wc solje.
Cuo sam da je koka kola odlicna za ciscenje wc solje ,koristio sam i alkoholno sirce protiv kamenca ..