ako ste imali ili imate bend pisite nam ko je sastavu, sta svirate(sta ste svirali),kakav je (bio) bend...ma pisite o svom BENDU

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Beleška: This feature currently requires accessing the site using the built-in Safari browser.
mushica:ako ste imali ili imate bend pisite nam ko je sastavu, sta svirate(sta ste svirali),kakav je (bio) bend...ma pisite o svom BENDU![]()
![]()
mozda i jeste. ali je ipak vezano i za tinejdzere posto se tema zove SREDNJSKOLSKI BENDOVI.sofffy:ovo je za "muziku" vise....
Trajce:ja imam samo jednog ortaka u takvom bendu,zovu se Claymore,izdali su i cd(tad on nije svirao),sviraju valjda neki metal...![]()
Ti bi radije da vrtis vinil, a?Master_Chief:Moj jedan drug je takodje u nekom bendu i valjda sviraju metal,al ja bezim od toga ko djavo od krsta...
Shta bih dao da ga zavrtim na nekoj zurki...to mi je san...ali ne i neostvariv...Kad_LupimLupim:Ti bi radije da vrtis vinil, a?![]()
Master_Chief:Shta bih dao da ga zavrtim na nekoj zurki...to mi je san...ali ne i neostvariv...![]()
micika_015:i decko od moje rodjene sestre je izdao album. takodje neki metal. grupa im se zove xetera
pa cita se hetera, a pise se xetera....valjda....nisam sigurna.wild_child:Hetera ili Xetera?
OOO_OOO
Lucky girl:da,bas onako naziv da privuce publiku......
meni se naslovi,iskreno ne svidjaju......
moja drugarica svira u skolskom bendu,kao bubnjarka,rok je valjda,mada su toliko menjali nazive da vise ni ne znam kako se zove.....
inace svira u grupi Indijski mozaik,isto kao bubnjarka
imam neke asocijacije na toIvAnA:):A da....ovi iz mog odeljenja se zovu Wet dreams ....Simpatichno...![]()