Sredjivanje, sminkanje, frizura i ostalo....

taj mi je odavno reko - tebe lakse obuci no nahraniti...
kao prijatno se iznenadio kad je video da nema tih troskova u vidu kremica sminkica majicica i ostalih deminutiva
a onda je shvatio da sam pojela vise nego sve forumasice zajedno na sminku sto su dale :rotf:
u moju odbranu da udje u zapisnik da nije kaskao za mnom u zdranju :zkez:
uvažava se i ima da udje u zapisnik:rtfm:
msm.kad bi se rukovodile za njihovo ugadjanje jbg.ne bi ni jele ni pile a šminka tek...vako, odma na prvu loptu sve da se zna:lol:

1.zasto se sredjujete, 2.sminkate..3.doterujete..4.zbog sebe ili drugih?

1.Jer sam normalno ljudsko bice i sve na meni treba da bude cisto kao i ja.

2.Ne radim to.

3.Kad se osetim seksi nakon tusiranja i pranja kose obucem preko vesa rupicastu majicu na bretele ili providnu crnu rolku a dole trenerku,legnem u krevet i citam,kuckam,spavam.

4.Zbog sebe sam čista u čistom kad idem negde napolje-iz postovanja prema drugima.
Mogla bih u farmerkama,majici i duksu na sniranje da prozivim zivot.Trenerka stil takodje je sjajan,da je do mene svi bi tako lezerno isli.

Imam Bozen rukavicu,nisam je sto godina koristila.Imala sam mnogo bebi ulja,kupila zalihe i bacila - nisam koristila,istekao rok.
Oba su sjajna za ciscenje koze.

Promenim jastucnicu,obrisem lice vlaznim maramicama ili operem sapunom i vodom,nekad namazem Niveinom najobicnijom kremom retko kad,obicno leti da zastitim kožu.

Ne volim da tracim vreme na gluposti kad je citanje knjige npr. Daleko interesantnije od toga.

- - - - - - - - - -

*daleko
Nakon tacke automatski ide veliko slovo a nmg da ispravim post.

Извинт'те, а гди је овди постављач теме :think:

Од уводног поста испарио у виду ластиног репа, а ми пишемо ли пишемо...

tusam tu sam..nego obaveze i tako to :)

i da ..ne sminkam se.. :kez:

- - - - - - - - - -

Taaaabeeeeeeeeeeee :vatromet: .

Da odgovoris ti na temu :D da vidimo jesi baja iz kraja,kafanica il* kafana,Ona moja ili kod Sarana :D . :zag:

e saran je super .. riblja corba... somic i smudj orli .. kombinacija koju tamo uvek uzimam i ne moze da omane.... mljaaaaaaaac

- - - - - - - - - -

si videla....eee...jos mi mora da ucimo
kad porastem bicu tab

:mazi:

tusam tu sam..nego obaveze i tako to :)

i da ..ne sminkam se.. :kez:

- - - - - - - - - -

e saran je super .. riblja corba... somic i smudj orli .. kombinacija koju tamo uvek uzimam i ne moze da omane.... mljaaaaaaaac

- - - - - - - - - -

:mazi:

Па јел' ми то треба да викамо преко тарабе да се ти јавиш :evil:

А да ли се бријеш, који афтершејв користиш, коју кремицу и тако то?

И због кога то радиш?

uvažava se i ima da udje u zapisnik:rtfm:
msm.kad bi se rukovodile za njihovo ugadjanje jbg.ne bi ni jele ni pile a šminka tek...vako, odma na prvu loptu sve da se zna:lol:

...vala jes' tako...

...ne razumem, kako to da su novi automobili, hi fi sistemi koji kostaju kao polovni automobili, racunari koji imaju mogucnosti preko znanja vlasnika, vrhunska sportska oprema koja ne pripada vrhunskim sportistima, gedzeti koji boga pitaj cemu sluze, skupi hobiji, ekstravagantni hobiji, profesionalne kamere netalentovanih vlasnika, najnoviji mobilni telefoni koji su isti kao ovi prethodni...etc etc...kako je moguce da je sve to vrednije, vaznije, neophodnije od Chanel senke od 50 evra koja, usput receno, traje godinu i kusur dana...pa i vise...

...da ne pominjemo cizme koje se nose tri godine ili torbe koje znamo da secamo i po deset godina...uverena sam da kada bi se skupile sve nase sitnice i kada bi se skupila muska bespotrebna tehnika koja prevazilazi njihovo znanje o istoj da bi nas sminkeraj bio prava sitnica...ne znam da li u neseseru imam pet kutijica dok ON ima daleko skuplje hobije...

Back