Sredi taj nered po kući..!

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Neno

Buduća legenda
Poruka
25.106
Dodje vam tako neko u kuću, na kaficu, razgovor, poslom.. pa onda vam zagleda kako vam je u kući.
Pa se stiče utisak da nije došao da provoede vrijeme sa vama, da popije kafu već da gleda kakvi su vam prozori, ima li paučine po ćoškovima, kakvi su zidovi.. što je još frapantnije, to uopšte ne kriju, nego krive vrat, kolutaju, zagledaju tako očito i namjerno kao da žele da se postidite ili već šta..

Ajde kad ti neko stvarno na nešto ukaže na neku caku, propust ili bolja rešenja a sve to polazeći iz ličnog iskustva pa haj.. to se odmah vidi, osjeti.. vidi se neka iskrenost, dobodušnost.
Mislim da se to manje-više svima nama dogadja.. e pa ako ti smeta moj "nered" nemoj mi više nikada ulaziti u kuću.
Pa još kad kaže, lutko kod mene ti je sve cakum-pakum, med se sa poda može lizati.. ej. Pa liži ga, čisti do mile volje, glancaj do besvjesti.. samo ne smaraj i pusti me da uživam u svom (ne)redu.
Nisam siguran je li im to neki porok, bolest ili mana ali zasigurno nešto od toga jeste. :think::kafa:

Ali oni su obično umiljati, fini.. gledaju kao dobrodušno a u stvari se nasladjuju kada primjete nešto ili neku sitnicu u vašem domu.
Mene iskreno nervira u nekoj mjeri.. neznam da li gledaju što je sve uredno i lijepo pa traže bilo kakvu manu. Ne volim takav narod.
Pravo da ti kažem nije mi kuca zapuštena, ali i da jeste zabole me sta ko misli o tome, sve dok samo ja brinem o tome.

Dodje vam tako neko u kuću, na kaficu, razgovor, poslom.. pa onda vam zagleda kako vam je u kući.
Pa se stiče utisak da nije došao da provoede vrijeme sa vama, da popije kafu već da gleda kakvi su vam prozori, ima li paučine po ćoškovima, kakvi su zidovi.. što je još frapantnije, to uopšte ne kriju, nego krive vrat, kolutaju, zagledaju tako očito i namjerno kao da žele da se postidite ili već šta..

Ajde kad ti neko stvarno na nešto ukaže na neku caku, propust ili bolja rešenja a sve to polazeći iz ličnog iskustva pa haj.. to se odmah vidi, osjeti.. vidi se neka iskrenost, dobodušnost.
Mislim da se to manje-više svima nama dogadja.. e pa ako ti smeta moj "nered" nemoj mi više nikada ulaziti u kuću.
Pa još kad kaže, lutko kod mene ti je sve cakum-pakum, med se sa poda može lizati.. ej. Pa liži ga, čisti do mile volje, glancaj do besvjesti.. samo ne smaraj i pusti me da uživam u svom (ne)redu.
Nisam siguran je li im to neki porok, bolest ili mana ali zasigurno nešto od toga jeste. :think::kafa:
Nikad mi se to nije desilo. Nudim kafe i kolače pa ne gledaju okolo. :D

Nisam siguran je li im to neki porok, bolest ili mana ali zasigurno nešto od toga jeste. :think:li ućute :) .:kafa:
Kratko ću..
Napravih kuću.. skoro gotovo .
Dolaze mi gosti, komšije.... dive se, hvale,.. vidim im po očima da mi zavide...
-Ali, a što ovo nisi ovako . Trebao si to onako je bolje....
A ja sam izgubio živce.. malo od majstora, malo od njih, najviše od godina ..
U početku sam se smešio.. objašnjavao...

Sad bi im najradije pokazao vrata i opsovao...
- Kako je kod tebe ? Jesi ti kod tebe uradio bolje nego ja ? Meni ovako paše i šlus..
Uvrede se...ali zaćute ... :) ...

Nekima je to i navika, bez obzira kome da dodju u goste.. "hej bila mi je sinoć Ana, znaš opet je gledala kao da je prvi put došla. " ma pusti, takva je ona.. i meni kad dodje.." :roll:
Neke osobe jednostavno imaju tu da kažem lošu naviku iako nisu ljubomorni ili zavidni.. mada, po načinu kako to rade ne izgleda baš tako. :mrgreen:

Nekima je to i navika, bez obzira kome da dodju u goste.. "hej bila mi je sinoć Ana, znaš opet je gledala kao da je prvi put došla. " ma pusti, takva je ona.. i meni kad dodje.." :roll:
Neke osobe jednostavno imaju tu da kažem lošu naviku iako nisu ljubomorni ili zavidni.. mada, po načinu kako to rade ne izgleda baš tako. :mrgreen:
to rade neke tetke i strine da li je prasina isl. :roll:

Baš tako.. uze mi misao. :) ..one to dobronamjerno ali kritički mjerkaju sve dok ne nadju neku sitnicu.
"A, baš vam je lijepo, super ste se sredili.. a joj kod mene ti je uglavnom sve razbacano.." a nije, valjda da opravda svoju neku znatiželju. :D
valjda dolaze da vide tog kod koga su dosle, a i kao one imaju i potrebna je njihova potvrda kako je ko sredio..

Back