Šreder postao ruski akademik

Зато ја и кажем да не треба судити по емоцијама, него неким здравим резоном проценити да ли више користи можемо имати од Русије као "пријатеља", или више штете од ЕУ и САД као непријатеља, и у складу са тим водити политику.

Шредер је злочинац, јер је био извршилац наредби које је добијао, али Шредер је после тога одабрао други пут. Тај човек је потписао споразум који ће Немачку, док је гаса, направити зависном од руских енергената. Немачка ће так за пар година осетити последице ове катастрофалне одлуке по Немачку, а више него фантастичне по Русију. Тај човек је отписао већину дугова Русије, а последице Немачка већ осећа. Он је урадио нешто као многи Немци пре њега или мислите да су фон Браун и слични, које су после рата одвеле САД и СССР, икада кажњени?

Sinko ti ocigledno ne poznajes kako funkcionise politika na globalnom nivou. Sreder je bio na celu zemlje u vreme kada je Amerika htela da bombarduje Srbiju radi ostvarivanja svojih vojno-strateskih interesa. Kad ti na grbacu sednu drustvena elita koja je uz Amere mozes da se yebes... Covek je svoj stav rekao, sto se Kosova tice, nakon odlaska sa cela Nemacke, rekao na linku koji sam ti dao.

Pitam ja tebe lepo...jel Sreder ratni zlocinac ili nije?
Valjda toliko znas srpski da procitas pitanje i da ako zelis odgovoris.

Шредер је злочинац, јер је био извршилац наредби које је добијао, али Шредер је после тога одабрао други пут. Тај човек је потписао споразум који ће Немачку, док је гаса, направити зависном од руских енергената. Немачка ће так за пар година осетити последице ове катастрофалне одлуке по Немачку, а више него фантастичне по Русију. Тај човек је отписао већину дугова Русије, а последице Немачка већ осећа. Он је урадио нешто као многи Немци пре њега или мислите да су фон Браун и слични, које су после рата одвеле САД и СССР, икада кажњени?

Znaci putin je odlikovao ratnog zlocinca, ubicu nevine srpske dece?

Значи, Тадић је усташа зато што се састаје са Месићем и Шредером... А шта би било да их је одликовао? На пример, да је одликовао Месића за допринос хрватског народа у борби против фашизма у Другом светском рату, пише предговоре српским издањима Шредерових књига и лобира за његов пријем у САНУ?

Back