Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Хвала!...maral86va:dakle narode radni koji sutra i prekosutra polaze prijemni SRECNO!!!! ako vas ne mrzi spomenite sta upisujete i sta ocekujete koliko cete imati bodova
maral86va:dakle narode radni koji sutra i prekosutra polaze prijemni SRECNO!!!! ako vas ne mrzi spomenite sta upisujete i sta ocekujete koliko cete imati bodova
А јел се зна кад Пеле?кад ће бити извлачење?peleplay:maral86va:dakle narode radni koji sutra i prekosutra polaze prijemni SRECNO!!!! ako vas ne mrzi spomenite sta upisujete i sta ocekujete koliko cete imati bodova
pridruzujem se tako sto vam svima drzxim palceve i nadam se da nee biti k'o na lutriji jer je ministarka najavila da iz bubnja izvlaci zadatke![]()
![]()
Ма ћути ,пријемни је био никад лакши,једино што глупа Софија стави уместо писца ''Подне'' а уместо песме Јован Дучић :x :x :x Ма треба ме убити!Fiorella:Hvala vam,ali ja sam vec zeznula stvar u pisanju,hemijska mi je zabrljala pa mi 2 zadatka nisu tacna.
nemoj da se nerviras moj bata je tako upropastio 2 pitanja verovatno mu nece priznato a sutra neka mu je Bog u pomoci kod matisaFiorella:Hvala vam,ali ja sam vec zeznula stvar u pisanju,hemijska mi je zabrljala pa mi 2 zadatka nisu tacna.
Нек нам је свима Бог у помоћи сутра...maral86va:nemoj da se nerviras moj bata je tako upropastio 2 pitanja verovatno mu nece priznato a sutra neka mu je Bog u pomoci kod matisaFiorella:Hvala vam,ali ja sam vec zeznula stvar u pisanju,hemijska mi je zabrljala pa mi 2 zadatka nisu tacna.