Srećna zemlja Srbija

Mlađan Dinkić "obećao" da će kupiti novi automobil koji se momentalno proizvodi u "Zastavi", mašala, svaka čast gosn.Dinkiću, ja bih volela da i moja deca mogu da kupe taj auto, kakav god da je,a ne da vozaju stare krntije koje su davno postale punoletne.
Fantastična Eva Ras na farmi bitiše i isprobava svoje glumačko umeće na nepismenim personama, ako nikako drugačije ne ide, Eva ko Eva udara najjače, savetuje ljude da se "seksaju" u polju, njivi, ma gde god stignu, čudim se da je još uvek na farmi.
Na istoj toj farmi neka Vendi propagira nešto, da mi je znati štaaaaa???? Peva gore od mog matorog kada se oždroka, izgleda kao moja baba sa veštačkim sisama, veštačkim usnama, veštačkom kosom i verovatno veštačkim zubima, ali ona ZNA, ona kanda sve zna, blago nama srbima kada imamo jednu Vendi, sve će ona da nam objasni, ma ne moramo ni novine da čitamo.
Na toj istoj farmi (koju uzgred budi rečeno NE GLEDAM majke mi, ali čitam novine i svašta nešto), sve VIP do VIP-a, Ekrem - jadna mu majka ko je ta persona, peva kao da se usro u gaće a ne sme da prizna, Zlata me privlači neviđeno, svaku rečenicu počne sa: a ja mislim, znaaaašššš, i ja čekam ono znaš, a nema ga, žena ne ume da završi ono što joj u glavi, bog zna šta je njoj u glavi, a bog zna šta je nama u glavi koji ovo gledamo ili pratimo svedno.
A u Beogradu PARADA PONOSA, al mi je ponos, idi begaj, 5000 homoseksualaca, 6000 pandura, 10000 onih koji su sproću toga. hahaha.
A posle po novinama čitam da se Srbija OPET uzjogunila., opet palila Skupštinu, opet sranja na kvadrat. Ta ista Srbija koja je danas palila šta je stigla i gde je stigla, tamo neke davne 2000-te smenjivala ogavnog Miloševića, sve deca do dece, i svi bili u OTPOR-u, i svi ih gotivili, čini mi se da su sva ta nekadašnja otporaška deca danas udarila na sirote pedere iz čiste muke, samo da nekog udare, samo da nekog osakate, samo da nekom pokažu da nije OTPOR bio da se kao zajebavamo, već da smenjujemo nesposobne, korumpirane, lopove,ali malo sutra, sve što se vlasti ne dopada to je rušilačko, mangupsko, a što im ide u prilog, eeee, to je već nešto sasvim drugo, a ja i nisam bila u BG-u, ne bih ni da budem, dosta im je njihovih sranja, fali im samo jedna Vojvođanka da im soli pamet i traži svojih zagarantovanih 7% od onog što 100% zaradiše, ta idi begaj.
Srećna je ovo zemlja kad nam ****** diktiraju kako ćemo se osećatii. Mani braco pedere, dosta im je i njihove muke, daj se konsolidujemo i konačno rešimo šta nam je problem u ovom životu, ****** sigurno nisu, oni su ipak jako miroljubivi, samo traže da ih ne kamenujemo, malo li je na ovu skupoću, mislim, meni kamenje baš zafalilo da sredim kolski prilaz u dvorištu.

Back