srecna zbog interneta

[/quote]
Kao prvo, nisam ekstremno besan.Cak uopste nisam besan.Poziv vazi za sve.Da vazi za pojedince, plasiran bi bio na privat.
Tamo sam u 21:00.Ende.
P.S. Bicu sam. Ovakva stoka kao ja nema prijatelje. 8)[/quote]

On je danas stvarno ekstreman u svojoj ozbiljnosti. Primecuje li to jos neko osim mene, ili su mi "cula" danas tako izostrena, pa cujem jasno, kako mu sarac frkce i kopitom sara u daljini, i srce divlje lupa?
Dlakavi je odustao da me prati, smeta mu krzno. Tek u oktobru? Ah, Jeti, Jeti...
Nego sta da radim...? Efendijicu, poznajem tek jedan dan, a fakat je besan kao ris? Kad bih bar znala da cu uspeti da ga odobrovoljim. Mozda je ovo pogresan dan, a?

Ništa ja ne znam osim toga da bih bila jako srećna kada bih mogla da te zovem svojim i da nikada ne bih bila potpuno srećna ako bih te se možda za uvek morala odreći.
smooch[1].gif
Površna ljubav dugo živi.Velika ljubav se sama od sebe uništava.Nedaj da se to desi...
love001.gif

Kao prvo, nisam ekstremno besan.Cak uopste nisam besan.Poziv vazi za sve.Da vazi za pojedince, plasiran bi bio na privat.
Tamo sam u 21:00.Ende.
P.S. Bicu sam. Ovakva stoka kao ja nema prijatelje. 8)[/quote]

On je danas stvarno ekstreman u svojoj ozbiljnosti. Primecuje li to jos neko osim mene, ili su mi "cula" danas tako izostrena, pa cujem jasno, kako mu sarac frkce i kopitom sara u daljini, i srce divlje lupa?
Dlakavi je odustao da me prati, smeta mu krzno. Tek u oktobru? Ah, Jeti, Jeti...
Nego sta da radim...? Efendijicu, poznajem tek jedan dan, a fakat je besan kao ris? Kad bih bar znala da cu uspeti da ga odobrovoljim. Mozda je ovo pogresan dan, a?[/quote]

Predpostavljam da ocekujes da ti kazu da je pogresan dan. Nije, nego nemas herca. :wink:

Predpostavljam da ocekujes da ti kazu da je pogresan dan. Nije, nego nemas herca.[/quote]

Ma pokazi mrvicu dobre volje i doletecu kao munja! Bez sale!Ali sta ako se maca i kuca suoce pred tvojim ocima i poleti perje(ili sta vec) koga ces uzeti u zastitu, a?

[quote="snoshaj efendija]

Da ponovimo?
01:00
reci gde? 8)[/quote]

JA SAM I DALJE NA TRGU
kuja.gif

Za tebe:
život je kao harfa,na kojoj su zategnute dve žice:
ljubav i mržnja.Čim jedna popusti,druga zazvuči u tihoj simfoniji života...

Back