Лекизан Buduća legenda Moderator Poruka 29.635 01.01.2025. u 11:02 - Srećna Nova godina #77 Срећна нова све најбоље свима.
FDDD Veoma poznat Poruka 11.397 01.01.2025. u 11:18 - Srećna Nova godina #78 A sećam se kad smo uz pucnje iz pištolja slavili srećana nova '93.
Pumpaj Dinstanović Zaslužan član Poruka 103.514 01.01.2025. u 12:37 - Srećna Nova godina #79 FDDD: A sećam se kad smo uz pucnje iz pištolja slavili srećana nova '93. Kliknite za proširenje... Da, ova NG je nekako iznenađujuće blaga i neprimetna. Ne znam da li je samo do mene i mog striktno okruženja, ali tako mi se čini.
FDDD: A sećam se kad smo uz pucnje iz pištolja slavili srećana nova '93. Kliknite za proširenje... Da, ova NG je nekako iznenađujuće blaga i neprimetna. Ne znam da li je samo do mene i mog striktno okruženja, ali tako mi se čini.
FDDD Veoma poznat Poruka 11.397 01.01.2025. u 12:56 - Srećna Nova godina #80 Q. in perpetuum hibernum: Da, ova NG je nekako iznenađujuće blaga i neprimetna. Ne znam da li je samo do mene i mog striktno okruženja, ali tako mi se čini. Kliknite za proširenje... Nekad sam maštao o Novoj godini mirnoj kao u Švajcarskoj a sad mi malo fali rikošetiranje zrna u slobodnom padu
Q. in perpetuum hibernum: Da, ova NG je nekako iznenađujuće blaga i neprimetna. Ne znam da li je samo do mene i mog striktno okruženja, ali tako mi se čini. Kliknite za proširenje... Nekad sam maštao o Novoj godini mirnoj kao u Švajcarskoj a sad mi malo fali rikošetiranje zrna u slobodnom padu
suave Domaćin Poruka 3.699 01.01.2025. u 12:58 - Srećna Nova godina #81 Q. in perpetuum hibernum: Da, ova NG je nekako iznenađujuće blaga i neprimetna. Ne znam da li je samo do mene i mog striktno okruženja, ali tako mi se čini. Kliknite za proširenje... Istina, i u Pančevu je bio "lovostaj" Nema veze, svima sretna Nova. Svima želim puno zdravlja, sreće, veselja i istorijskih prepucavanja u novoj 2025 godini
Q. in perpetuum hibernum: Da, ova NG je nekako iznenađujuće blaga i neprimetna. Ne znam da li je samo do mene i mog striktno okruženja, ali tako mi se čini. Kliknite za proširenje... Istina, i u Pančevu je bio "lovostaj" Nema veze, svima sretna Nova. Svima želim puno zdravlja, sreće, veselja i istorijskih prepucavanja u novoj 2025 godini
Pumpaj Dinstanović Zaslužan član Poruka 103.514 01.01.2025. u 15:52 - Srećna Nova godina #82 Kapiram da ima delom veze sa onom tragedijom u Novom Sadu. Al' opet.
K Kotromanicev sin Aktivan član Poruka 1.279 01.01.2025. u 16:19 - Srećna Nova godina #83 Сретна нова свима.