SRECNA NOVA GODINA !!!!

Gde za Novu godinu ?????

• kod kuce ...

• restoranu ..

• kaficu ..

• diskoteci ..

• kafani ..

• kod ortaka/oratkinje ..

• na trgu...

• radim za Novu godinu ..

• necu da slavim ...

• na nekom sasvim desetom mestu :

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
intra:
I ko sad može da kaže kako mrzi Novu godinu? :D

Nista nema lepshe od Nove godine ...uvek dobijesh neki poklonchich ...:))

24252526-1.jpg

Sretno novu godinu zeli svim aktivnim i pasivnim forumasima, kako onim bivsim tako i onim buducim.
Specijalne Cestitke za codemakera,GZ i Agenta Oranga a posebne cestitke upicujem majcheki, Vragolastoj Amfibiji,NatasaNatasa... i svim ostalim curama koje se osecaju kao Savremeni Muskrac :lol:

Nemoj te mi zameriti ako sam nekog zaboravio da izdvojim, ali ne mogu se za 5 minuta setiti svih ljudi koje sam upoznao u protekle 2 i kusur godine.

Lepo se veceras provedite, a sutra kad se probudite znajte da uvek postoji neko se raduje zato sto vi forumarite ;)

pozz
loop

:) :)
Pozdrav svim drugarima i drugarkama uz zelju da vam svima bude lepse, bolje, vedrije i sto je najvaznije zdravije u narednoj 2007 godini!

Posto zbog prirode posla, i ove godine "slavim" uz racunar, hajde da svi kojima je tako zapalo i bice na vezi, napravimo cyber zurku i docekamo novu godinu ovako zajedno na Krsti! :)

Evo, imam viska torte, mozemo polako da pocnemo.
Kad vec moramo da radimo, hajde da spojimo korisno sa ugodnim! Muzika, grickalice?
Da vidimo imali nas, koje je drustvo?

Tema je mnogo
(sa ovakvom tematikom postavljena ))
,a glava mi puna ....tako da cju da iskljuchim mozak....

Bicje sunca aa iako ga ne bude,izdrzacju k'o beduin sve ovo...

da srecjna vam Nova ,...a meni astralno putovanje for tha last time...zelim..

Šakal:
Hm...na ovoj temi...ili da otvaramo novu???
Propast...ti i ja na jednoj temi...ccccc...nisam siguran da će nam se neko...iko pridružiti...al' ajde da probamo...
Donosim muziku po želji i tugu u velikim količinama...
ja vam se mogu pridruziti do ponoci, onda vas moram napustiti...
Zahvaljujem se svima na cestitkama... Nista manje, desetostruko vise zelim svim clanovima koje sam imao privilegiju da citam tokom ovih godina i nadam se da ce tako biti i u ovoj nadolazecoj 2007. ;)

Back