Srecan vam praznik rada radnici ( muskarci)

Mico vagonjerko odgovore koje trazis neces dobiti iz vise razloga a jedan od njih je da ne zelim da te nosim na dusi posto nisam siguran da bi tvoj primitivni operativni sistem mogao da podnese toliku kolicinu intelektualnih naprednih informacija.Drzi se ti skretnicara i konduktera sigurnija si i bezbednija.( mislim nadam se da koristis neku zastitu posto venericne bolesti decenijama haraju po zeleznici)

Mico vagonjerko odgovore koje trazis neces dobiti iz vise razloga a jedan od njih je da ne zelim da te nosim na dusi posto nisam siguran da bi tvoj primitivni operativni sistem mogao da podnese toliku kolicinu intelektualnih naprednih informacija.Drzi se ti skretnicara i konduktera sigurnija si i bezbednija.( mislim nadam se da koristis neku zastitu posto venericne bolesti decenijama haraju po zeleznici)

Znaci i dalje si mis - koji ne sme da odgovori na prosto pitanje... Nije tebi lako - zavitlavaju te u rl, zavitlavaju te ovde, kada bolje razmislim - nije ni cudo sto si preplasen.

Ma gresis to sigurno cvile kocnice od voza idi i pogledaj mozda je stigao juzni ekspres.

Ne znam kako, kao "uspesni" "direktor", nalazis vreme za krstu, umesto da spremas koncept i crtice, za jutarnji radni sastanak sa saradnicima: da razmotrite operativne ciljeve, sprovedene aktivnosti, da izvrsite preispitivanje istih, da korigujete op. ciljeve i usvojite, po potebi, nove aktivnosti?

A, znam - ti ujutru visis na krsti i sanjaris, kako bi to bilo, kada bi bilo...

(jos nisi odgovorio na pitanje i pride uspesno spamujes svoju temu - kod tebe je bas sve tOOpavo)

Back