- Poruka
- 6.510
Ustvari, mala ispravka - najvise sam i jedino sretni tata!xpajamacax:kako bre? sta ti je bwe miki :shock:Miki 13991:SREĆAN ROĐENDAN!(iako ne znam ko si)
pa code je,bre,code je tata/mata za sve![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ustvari, mala ispravka - najvise sam i jedino sretni tata!xpajamacax:kako bre? sta ti je bwe miki :shock:Miki 13991:SREĆAN ROĐENDAN!(iako ne znam ko si)
pa code je,bre,code je tata/mata za sve![]()
Eh, mnogo je, kad saberem ovo dosad plus tih 100 ljeta, mnogo mi jesaver:Nek mu je srecan i da zivi jos sto ljeta !![]()
Hvala ti druze i IT sapatnicheКулиража:Malo kasnim al' valjda ne skodi.
Srecan rodjendan i da zivis dok ti se zivi :wink:
ancika:Hvala puno svima!!! A za tortu- zaviricemo u frizider!!! A, da, u "Svastari" je pice na moj racun danas!!!
Hvala na zeljama!HeBePoBaTaH_:
Srećan rođendan! Sve najbolje![]()
I...
![]()
vidimo se.. :wink:
Hvala PrincemaliPrinc:![]()
Srecan rodjendan Code!
..sa malim zakasnjenjem :wink:
Hvalaetotako:srecan rodjendan
![]()
Jok!Vragolasta Amfibija:jeli...code..jel jos uvek prebrojavas postove forumasa i racunas vreme provedeno na netu?![]()
Nemoj da prebrojim i analiziram tvoje postove!Miki 13991:SETIO SAM TE SE!!!ŽIVEO COD!!!
jes' vala nema undocodemaker:A sto se tice koliko cu da pozivim, pokusacu da se odrzim "on line" dok mogu. Ako pak naidje neka "system failure" - nazalost nema one varijante "Restore from Backup..."
A ne mogu da nadjem ni neki "human UPS"![]()
Hvala tiLPhoklica:Joj što ja ne volim ovakve teme... izbegavam ih maksimalno.
No codemaker je baš, baš dobar lik.
Izvini zbog malog zakašnjenja.
![]()
Srećan rođendan
Nazalost, mrka kapaxpajamacax:jes' vala nema undocodemaker:A sto se tice koliko cu da pozivim, pokusacu da se odrzim "on line" dok mogu. Ako pak naidje neka "system failure" - nazalost nema one varijante "Restore from Backup..."
A ne mogu da nadjem ni neki "human UPS"![]()
e,ovo je fenomenalno!!! kada nadjes taj ups,javi da cekamo u redu![]()
Hvala i tebi i svima koji su mi cestitali rodjendanmaliPrinc:ancika:Hvala puno svima!!! A za tortu- zaviricemo u frizider!!! A, da, u "Svastari" je pice na moj racun danas!!!
Happy birthday toooo yooouuuuu....![]()