Srećan rođendan Premijeru

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
mala digresija za kolegu jominija...

objasni mi makar na pp ako neces javno, sta je bezobrazluk sa novom ambasadom. isti razlog zatvaranja kao i gerijatrije na ZK isto obrazlozenje, tamo se ekspresno otvara, a ovde mora neko specijalan da otvori pod posebnim tretmanom. ili smeta sto sam je ja postavio, pa ti je malo ego narušen jer si ti kao otvorio prvu ali na nasu ideju.

evo dajem ti sva autorska prava, nazovije je kako želiš, može i plavo zuta serpa i garniraj sa demo-ldp parolama....

a mozes i da me banuješ zbog bezobrazluka, mnogi si me postideo strogošću.

marlon:
mala digresija za kolegu jominija...

objasni mi makar na pp ako neces javno, sta je bezobrazluk sa novom ambasadom. isti razlog zatvaranja kao i gerijatrije na ZK isto obrazlozenje, tamo se ekspresno otvara, a ovde mora neko specijalan da otvori pod posebnim tretmanom. ili smeta sto sam je ja postavio, pa ti je malo ego narušen jer si ti kao otvorio prvu ali na nasu ideju.

evo dajem ti sva autorska prava, nazovije je kako želiš, možei plavo zuta serpa i garniraj sa demo-ldp parolama....
Glupiraš se sad. Rekao sam da će biti otvorena i biće. Ono je klasično nepoštovanje. Ne dopuštam da idete preko moje odluke, ma kako ona banalna, obična bila. Ne može preko mene. Teško ti je da sačekaš dok je ne otvorim? Ja ili bilo ko kada dozvolim? Ne možeš da dopustiš da bude moja odluka?

pa video sam kako dopustaš, gaseći teme u kojima se diskutije o tome i brisajući iste kao da ne postoje.

znaš, glavni argument koga su se svi drzali u pitanju te teme je bio da na njoj postuje samo određena grupa korisnika i da to nije valjan razlog da postoji kao lepljiva. sad opet, bio sam slobodan da pogledam ovih dana sve lepljive na krsti i mogu ti reći da argument ne da je smešan nego je tupav. na svim lepljivim temama postuje uvek te jedna ista grupa korisnika. ostali u minornom broju posecuju takve teme. znači da je cela priča bila iskonstruisana.

postavi, rekao sam ti kako hoćeš i kad hoćeš. ne znam samo da li cemo morati da dobijemo pravo da pisemo tamo o cemu zelimo, morati da zasluzimo postavljanjem djikinih slika ili čedinim hvalospevima, ili dda nam unapred odrediš o cemu sme a o cemu ne sme da se piše.

analiticar:
Iritira te Ikona Hrista????
Aj smanji, pa stavi ovo u avatar, bolje ce da ti 'legne' :D

_39768631_cro_tudjman_ap.jpg

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back