D divlja u srcu Poznat Banovan Poruka 7.025 09.05.2005. u 21:57 - Srecan rodjendan, Divlja u srcu!! #101 mackica ns: nosim ti željicu Kliknite za proširenje... :wink: Lilu: Samo da ti izvucem usi kao sto sam obecala i zelim ti.... duplu srecu! Kliknite za proširenje... Jooooj, sto je lepo,Lilulence moje sasavo! E, stvarno ste svi do jednog divni! Cmok!
mackica ns: nosim ti željicu Kliknite za proširenje... :wink: Lilu: Samo da ti izvucem usi kao sto sam obecala i zelim ti.... duplu srecu! Kliknite za proširenje... Jooooj, sto je lepo,Lilulence moje sasavo! E, stvarno ste svi do jednog divni! Cmok!
slucajna prolaznica Primećen član Poruka 924 09.05.2005. u 22:22 - Srecan rodjendan, Divlja u srcu!! #102 prodjoh sokakom... tiha muzika,ko nekad se cuje... Ti slavis,pa nek ti je sa srecom. UVEK VESELA I SRECNA DA NAM BUDES! CMOOK! P.S.mogla si sacekati do sutra,pa da slavimo zajedno...
prodjoh sokakom... tiha muzika,ko nekad se cuje... Ti slavis,pa nek ti je sa srecom. UVEK VESELA I SRECNA DA NAM BUDES! CMOOK! P.S.mogla si sacekati do sutra,pa da slavimo zajedno...
codemaker Iskusan Banovan Poruka 6.510 09.05.2005. u 23:21 - Srecan rodjendan, Divlja u srcu!! #103 Ma koja tiha muzika, razbucala kucu na zurci, dolazila murija i komsije potpisale peticiju za iseljenje
Ma koja tiha muzika, razbucala kucu na zurci, dolazila murija i komsije potpisale peticiju za iseljenje