Srecan dan zaljubljenih

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ja cu biti sama za dan zaljubljenih..smrc...ma to je glupost...ako vec imas decka\devojku a hoces da kupujes poklone onda kupi na neki bzvz dan i tada ces je stvarno iznenaditi..na dan zaljubljenih znamo da ccemo dobiti poklon ako smo u vezi i onda to nije iznenadjenje..tad je vise iznenadjenje kad ne dobijes poklon...zakljucak:poklone ne treba kupovati samo za praznike nego uvek..pa i bombona je poklon koji moze vise da obraduje nego neka skupocena stvar

Srecan i tebi dan zaljubljenih...:)
Po meni je to skroz ok praznik...Ja mu ne pridajem veliki znacaj ali ono... Lepo mi je npr romanticna vecera i tako nesto... A sada cu eto biti sama na taj dan i osecam se bas bzvz... Necu izaci iz kuce eto tek da mi ne bude krivo:)
.Bas je bedno kada nemas koga da poljubis na taj dan :sad2:

Sestro slatka, jedina svrha dana zaljubljenih jest da se od poludelih zenki i muzjaka izvuce brdo para za romanticne vecere, plisane mede sa zakrapama na dupetu i ruze.
To sto je drustvenim normama utvrdjeno " da je to dan za ljubav" ne znaci da je to dan za ljubav:)
Nemoj sebe da s*****vas i da dozvolis pritisku medija i propagande da te rastuzi.

U redu, recimo da 14 februar jeste Dan Ljubavi.
Muskarac nije jedina osoba na svetu koja se voli.
Imas drugarice koje volis? Kupi svakoj cokoladnu bananicu, izadjite negde u provod i zabavite se.

A veruj mi, to sto za 14 februar vidis punu shaku golupcica kako se hvataju i balave po coskovima kafane ne znaci da izmedju njih ima ljubavi..
Znaci samo da su nahvatali nesto za taj odredjeni dan...

Ajde bre glavu gore, nemoj da vam ja svima dodjem i izjavljujem ljubav redom.

Ovo je najjače. :D
Kupi i tri pileta i dva kartona jaja, pa deli voljenim drugaricama. :D

Cuj, moje drustvo je malo drugacije od njenog.
Ja cu svakoj fraklic ruma da kupim.

Inace ne vidim sta je cudno u tome da iz zezanja i paznje kupis ljudima koje volis nesto na jedan takav dan.
Mozda bolje da im kazem kako su jadnice i kako treba da ostanu kuci i placu kao pacenice sto nisu nahvatale frajera za 14 februar?:)
Kao da se zenin svet nema svrhe bez muskarca : povracanje:

Mozda bolje da im kazem kako su jadnice i kako treba da ostanu kuci i placu kao pacenice sto nisu nahvatale frajera za 14 februar?:)
Kao da se zenin svet nema svrhe bez muskarca : povracanje:

Buhahahaha.

A mi sutra u školu idemo. Radne subote, radne subote. :pop2:
Biće to luda žurka. Ja još dežurna u školi. :hahaha:

Tema:

Dan Zaljubljenih nije nikada meni predstavljao neki dan na koji ću ja da poludim od ljubavi za svojim potencijalnim dečkom.
Niti će ove godine biti razlike. Budući da nemam dečka. :P

Mozes da se hvalis da si dezurna za dan ljubavi..jeaaa...
Samo nemojte da pravite u hodniku onaj stand gde se dele poljupci :D

Lej, sto je lepo jutro!

Inace ove godine sam i ja solo...ovo mi je vec treci put u vezi da raskinem dve nedelje pre 14 februara :/
Ima nesto u tom danu sto me tera na raskid.

Mozes da se hvalis da si dezurna za dan ljubavi..jeaaa...
Samo nemojte da pravite u hodniku onaj stand gde se dele poljupci :D

Lej, sto je lepo jutro!

Inace ove godine sam i ja solo...ovo mi je vec treci put u vezi da raskinem dve nedelje pre 14 februara :/
Ima nesto u tom danu sto me tera na raskid.

Nek pravi, ko 'oće taj štand, ja u tome ne učestvujem... :D
Al' kad krenu da se ******e po hodnicima, biće frke sa upravom škole... Kao i prošle godine... :lol:

Lele, valjda taj dan treba da apeluje na ljubav, ne da tera ljude da raskidaju... :mrgreen:

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back