Srecan dan pobede

Sta bi danas hteo prosecan Srbin: da bude kapitalizam sa besplatnim skolstvom, zdravstvom i letovanjem, 7-8 sati rada, zagarantovano radno mesto, a sve da klice cica Drazi, Nedicu, Ljoticu, pljuje komunizаm i Tita i gleda paradu u Moskvi na Dan Pobede i slihta se Rusu preko interneta kako smo skupa razvalili svabe i unistili nacizam, a sve zacini stihovima iz Kacuse.

'Ajde objasni nam to, prosvetli nas neuke? ;)

То је врло једноставно и не треба да се објашњава. Устоличен је као државна политика и власт једна идеолошка фракција која је од почетка била антисрпска и и противна српским националним и државотворним интересима. Ако је стварање Краљевине Југославије била грешка, , стварање комунистичке јуЈугославије је био злочин над Србима у коме су , на жалост многи Срби учествовали , а не оправдава их што је то чињено у већини случајева сасвим несвесно.

Rusija izdvaja za odbranu oko 70 milijardi dolara godišnje, što je pet puta više nego što su troškovi sistema obrazovanja. U planu je i masovna modernizacija zastarelih oklopnih vozila sovjetskih modela. Međutim, nije jasno koja je svrha neobično velike nabavke modernizovane vojne tehnike. Stručnjaci smatraju da aktivnosti ruskog vojnog vrha podsećaju na pripremu za veliki rat.

Zašto je potrebno opremiti brigade i divizije vojnom tehnikom sovjetske proizvodnje, koja je nekoliko desetleća rđala u skladištima? Ruski generali ne daju jasan odgovor na to pitanje.

https://www.slobodnaevropa.org/a/rusija-vojska-zastarela-tehnika/29217586.html

Rusija izdvaja za odbranu oko 70 milijardi dolara godišnje, što je pet puta više nego što su troškovi sistema obrazovanja. U planu je i masovna modernizacija zastarelih oklopnih vozila sovjetskih modela. Međutim, nije jasno koja je svrha neobično velike nabavke modernizovane vojne tehnike. Stručnjaci smatraju da aktivnosti ruskog vojnog vrha podsećaju na pripremu za veliki rat.

Zašto je potrebno opremiti brigade i divizije vojnom tehnikom sovjetske proizvodnje, koja je nekoliko desetleća rđala u skladištima? Ruski generali ne daju jasan odgovor na to pitanje.

https://www.slobodnaevropa.org/a/rusija-vojska-zastarela-tehnika/29217586.html

U prevodu: Prpa.

Sta bi danas hteo prosecan Srbin: da bude kapitalizam sa besplatnim skolstvom, zdravstvom i letovanjem, 7-8 sati rada, zagarantovano radno mesto, a sve da klice cica Drazi, Nedicu, Ljoticu, pljuje komunizаm i Tita i gleda paradu u Moskvi na Dan Pobede i slihta se Rusu preko interneta kako smo skupa razvalili svabe i unistili nacizam, a sve zacini stihovima iz Kacuse.

Evo pogledaj BG taksiste , bili su bre svi do jednog da se rasturi ta komunisticka Jugoslavija ... a sada im smeta CAR Go aplikacija - kazu da rusi drzavu, da otima lebac taksistima :p

Nenormalan narod.

nowa-huta-lenin-statue-removed-01.jpg

Zbogom Lenjine proklet bio,i ne vracaj se nikad vise.Lenjin leti u nebo.Poljska '89.

Hvala!

Ponosna na svoje pretke Partizane, uvek i zauvek. :)

Sravnili smo sa zemljicom crnom sav nacistički ološ i fašistički sljam, seme im se zatrlo da se zatrlo.

Доласком Слобе на власт, српски национализам се уздигао до небеса. Порушили смо скоро све партизанске споменике, посебно у РС, њеном четничком делу РС односно Херцеговини, порушили смо и по Србији, променили смо скоро све црвене и партизанске називе улица и установа, рехабилитовали смо Дражу, пре тога подигли и величанствени споменик њему.
У току је процес рехабилитације српске мајке Милана Недића, он је чак добио и улицу у Алексинцу.
Ратко Младић и Радован Караџић су српски хероји !!!

Према томе, ми смо победили и ми смо већина, ви сте изгубили и ви сте срамота Србије.

Доласком Слобе на власт, српски национализам се уздигао до небеса. Порушили смо скоро све партизанске споменике, посебно у РС, њеном четничком делу РС односно Херцеговини, порушили смо и по Србији, променили смо скоро све црвене и партизанске називе улица и установа, рехабилитовали смо Дражу, пре тога подигли и величанствени споменик њему.
У току је процес рехабилитације српске мајке Милана Недића, он је чак добио и улицу у Алексинцу.

Према томе, ми смо победили и ми смо већина, ви сте изгубили и ви сте срамота Србије.
Jeste i uveli ste nevidjeni kriminal , bedu i prostakluk u Srbiji.
Svaka vam cast.

Jeste, danas vi ovakvi i jeste većina al u čemu?

Koloniji koju popisa svaka šuša kojoj se nadigne.

Jeste da i ja živim tu mulj i sram al bar ne ubedjujem nikoga da je to vrh i tako treba jer znam za bolje i znam značenje reči sloboda i dostojanstvo, a ti, da li ti znaš te pojmove na ličnom primeru?

I ja imam na šta I na koga da budem ponosna, a vi?

Prazna crta.

prvo, proces POKUŠAJA REHABILITACIJE nečasno ražalovonog milana nedića je završen pravosnažno, tj odbijen je zahtev tako da je milan nedić i dalje ostao ratni zločinac i najveći srpski izdajnik koga je još 1941 godine kraljevska vlada u londonu nečasno ražalovala, oduzela mu je generalski čin i sva dolikovanja koja je za života dobio

dalje, evo ti slika novih 7 slavljenika dana pobede ;)

:hahaha: :hahaha: :rotf:
560749

просветљење долази од Бога. али ти верујеш у Маркса а не у Христа. тако да не видим наду да ће се теби очи отворити, икад.

Клер ј етврдио да је Земља у центру свемира и да је равна ....

Временом је клер 'просветљен ' и сагласио се са просветитељима ... које су својевремено прогонили убијали ... противно тамо некој заповеди....

Наушна теорија Маркса је само један камичак у људскоме сазнању и спознању самих себе , друштва .....у који Клер данашњице

не 'верује'....

Како време је показало верници .. мењају уверења ... сами или пред чињеницама ....само ако 'пастири'одобре

Вама још нису одобирили .. али доћи ће и то време када ће неки Ваши потомци писати о вама

као спаљивачима оних који су разумели шта научник Маркс обијашњава

1592234516117.png

Mehanizovani konvoj koji će 24. juna učestvovati u paradi povodom Dana pobede na Crvenom trgu, preseljen je sa poligona Alabino na trg u Ulici Nižnji Mnjevniki u Moskvi, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

"Više od 190 jedinica vojne tehnike na točkovima izvelo je marš dužine više od 60 kilometara", navelo je Ministarstvo.
Između ostalog, premešteni su autonomni lanseri za raketni sistem "Jars", operativno-taktički raketni sistemi "Iskander M" i obalski raketni sistem "BAL", protivvazdušni sistemi S-400, protivvazdušni raketno-topovski sistemi "Pancir", višecevni bacači "Tornado S", vozila "Tigar M", blindirani automobili "Tajfun K" 4k4 sa borbenim mogulom na daljinsko upravljanje i "Tajfun VDV", oklopni transporteri BTR-82A, teški višecevni raketni lanseri TOS-2 i drugo.

MI SMO POBEDILI !!

Back