- Poruka
- 3.042
ma da sa plastichnim ochimamarlоn:vido on u spotu....reklamnom![]()

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma da sa plastichnim ochimamarlоn:vido on u spotu....reklamnom![]()
veKsla:i to si ti video svojim ocima![]()
migud:Pa... hvalaaaa...
Ja od 4-og imam bar neke koristi, ali sta vama koji vatrometirate sa ushicenjem ovo znaci... ostace mi nepoznanica.
Hajd'... Sretan i vama Dan Zavisnosti!
serb_pagan:jedan od najvecih muzicara svih vremena...takodje amerikanac
![]()
skarfejs:Ne zaboravimo , na ovaj veliki praznik slobode , jos jedan veliki doprinos Amerike miru u svetu
Pendrek za bezobrazne..![]()
migud:E, to ti nije trebalo... Sad vec zasluzujes da te eliminisu sa foruma.
skarfejs:Sarkazam, baby sarkazam.........Nemoj molim te da me eliminisu sa foruma![]()
skarfejs:Ne zaboravimo , na ovaj veliki praznik slobode , jos jedan veliki doprinos Amerike miru u svetu
serb_pagan:hirosima i nagasaki su bili neizbezni..japanska vojska je pocinila takve zlocine koji nisu zapamceni u istoriji covecanstva...na kraju krajeva prvi su napali ameriku,masakrirali kineze i korejance i bili mnogo gori od nacista na teritorijama koje okupirali...i fanaticno se borili da je bilo gotovo nemoguce kopneno okupirati japan..atomke su bile pravedna kazna za japan
serb_pagan:hirosima i nagasaki su bili neizbezni..japanska vojska je pocinila takve zlocine koji nisu zapamceni u istoriji covecanstva...na kraju krajeva prvi su napali ameriku,masakrirali kineze i korejance i bili mnogo gori od nacista na teritorijama koje okupirali...i fanaticno se borili da je bilo gotovo nemoguce kopneno okupirati japan..atomke su bile pravedna kazna za japan
crow:![]()
![]()
![]()
ne shali se s tim!