sreća

jagodica:
ja nikom nisam nista poslala hocu orden za najmoralnijeg clana

bolje su one kad ispises 11 redova jedno ispod drugog i pises imena i kao to ti je sudbina..imena i nazivi pesama...ali nesto pogode neverovatno

E, zato što nisi nikome poslala " voćko ", od 15. ovog UKIDA se proizvodnja majoneza, net će ti se pokvariti, Radosh će da te ostavi, a ti nećeš imati gde da odeš da se SAKRIJEŠ !!! Ovo je PROVERENO, piše na POLEĐINI mejla !!! :lol:

Ja uvek pomislim da je neka zavodljiva i romanticna poruka.Kada ono....... Cemu? Ja svoju srecu sam kujem.Tesko onome koji je toliko slab da se uplasi kletve i odmah posalje dalje pismo.

inspirion:
Ja uvek pomislim da je neka zavodljiva i romanticna poruka.Kada ono....... Cemu? Ja svoju srecu sam kujem.Tesko onome koji je toliko slab da se uplasi kletve i odmah posalje dalje pismo.
da bi dobio romanticnu poruku moras i da je napises.
nije me sramota da kazem da sam sujeverna i zato sam prosledila dalje.
u poverenju-svi koji imaju decu su sujeverni.
neki priznaju a neki ne

1) Seks je dobar tretman. Naucni testovi su otkrili da zene tokom seksa izlucuju hormon (ekstrogen) od kojega se kosa sjaji i koza postaje meksa.

2) Nezni i opustajuci seks smanjuje mogucnost ostecenja koze i pristeva, cisti pore i cini tvoju kozu sjajnom.

3) Seks trosi kalorije koje si progutao za vrijeme tvoje romanticne vecericeâˆ'
4) Seks je najbolji sport! Dajes tonus misicima i radis vezbe istezanja celim telom.
Ugodniji je nego preplivati 20 puta bazenâˆ'
âˆ'nemas potrebu za posebnim tenisicamaâˆ'

5) Seks je trenutni lek za depresiju! Stvara endorfin u krvi, proizvodi osecaj euforije i daje ti osecaj dobrostanja!

6) Sto vise seksa dobijes, to vise seksa dajes! Seksualna aktivnost proizvodi veliku kolicinu feromona, a to izludjuje suprotni pol.

7) Seks je najbolje sredstvo za smirivanje na svetu! Dokazano je da je 10 puta efikasniji za smirenje od valiuma i ostalih lekova za smirenje.
8) Jedan poljubac dnevno (ali pravi!) otklanja potrebu za zubarom! âˆ'poljupci proizvode kolicinu pljuvacke koja moze isprati jelo iz usta, smanjuje nivo kiseline koja moze uzrokovati karijes, i sprecava stvaranje naslaga na zubima.

9) Seks moze smanjiti glavobolju i migrene! Voditi ljubav smanjuje napetost i suzava krvne sudove u mozgu.

10) Puno seksa moze procisitit nos kod prehladeâˆ'seks je prirodni antihistaminik koji pomaze i u borbi sa astmom i visokom temperaturom.
Slanje ove poruke donece ti srece sa seksom!!!! Original ove poruke se nalazi u Muzeju Seksa u Amsterdamu, i poslat je hiljadama puta.Sada je Seks poslat i tebi, a Teorija Seksa ce te posetiti za 4 dana posto primis ovu poruku - da bi ti se sve ostvarilo moras je proslediti dalje.
Ako to ne ucinis, neces imati dobar seks do kraja zivota.
Razvesces se, a tvoje ce se genitalije bolno i beskorisno vrteti. To nije igra, posalji odmah ovu poruku onome za koga mislis da ima potrebu za dobrim seksom (a ko nema tu potrebu????).

Nemoj da saljes novac i nadaj se da tvoji seksualni organi nemaju cenu! . .
Nemoj biti sebican i zadrzati ovu poruku za sebe. Ova poruka mora da bude poslata dalje u roku od 3 dana.

Posalji 10 kopija ove poruke na 10 adresa i sacekaj da vidis sta ce se desiti u roku od 4 dana.
Teoriju moras poslati da kruzi svijetom .
Ovo je sve istinito, iako mozda nisi praznoveran. Dobar seks ti zelim!!!
Ali seti se: 10 poruka trebaju krenuti sa tvog e-maila u roku od 3 dana, ili neces vise nikad imati dobar seks!!! .

dobih ja juče ovo što ste pročitali, flipnem, naravno... mislim sve sve ali ovo je vrh ... ebote
ako ne pošalješ ovu glupost i "obraduješ" još 10 svojih drugara onda ću biti večito prokleta.
uuuu jeah.
ajde da vidimo

Back