- Poruka
- 6.081
"ti tražiš sreću u malim stvarima
ja to ne mogu da podnesem
ti gradiš sreću od lakih uspomena
ja to ne mogu da izvedem"
...
da li se može naći sreća u malim stvarima?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
da li se može naći sreća u malim stvarima?
Zavisi šta su "male stvari".
[video=youtube;bHPuZUWQcC4]da li se može naći sreća u malim stvarima?
tek kad se podmire veliki apetiti
Novac ne usrecje stvarno to znaju ljudi koji imaju velika bogatstva vise muke imaju od srece - obaveze brige za novcem![]()
Naprotiv, novac usrećuje stvarno, i to upravo kada si u velikim problemima koji se mogu rešiti jedino - novcem.
Nemaš li novca, pretvaraš se u jadnika, prosjaka.
Naprotiv, novac usrećuje stvarno, i to upravo kada si u velikim problemima koji se mogu rešiti jedino - novcem.
AKo krenes od te pretpostavke, onda bi trebalo da su svi srecni....jer bez novca (u ovom materijalnom svetu) nema zivota..a opet svi tragaju za necim vecim, visim..
Svako ima pomalo novca. Ima nekakvog života, kakvog, takvog...
Mislila sam na one situacije, kada novac može da izvuče čoveka iz gliba. Na primer, skupo lečenje deteta... Mnogo novca, koga nemaš. Da li bi te usrećilo da dođeš do tog novca?
paz ti nju al filozofisekada nema velikih sreća u malim životima, dobre su i male sreće
a, kada nema malih sreća u malim životima, velike nemaju vrednost.
Nema tog gliba u koji ne mozes ponovo da upadnes...ni te bolesti koja ne moze da se vrati po x-ti put...novac je dobra stvar, lakse je s njim, otvara mnoga vrata, ali dugorocno nista ne resava, niti garantuje.
Covek je kompleksno bice i bez unutrasnjeg coveka (duha), bezvredan je...
Oduzmi čoveku ono što voli, (slobodu, porodicu, zdravlje, imovinu), i pitaj ga koliko je srećan.