Srebrni prsten i polovna vencanica

Maga79

Primećen član
Poruka
755
Dakle ovako,zaprosio ju je sa srebrnim prstenom i nudio joj vencanicu sa sajta polovnih stvari.ona rece da preskoce veridbu a da kupi obicnu haljinu.on se naljutio pa sada nece nista sa njom.sa druge strane on hoce veliku svadbu.sta vi mislite o njima?zanima me i m i z misljenje

Dakle ovako,zaprosio ju je sa srebrnim prstenom i nudio joj vencanicu sa sajta polovnih stvari.ona rece da preskoce veridbu a da kupi obicnu haljinu.on se naljutio pa sada nece nista sa njom.sa druge strane on hoce veliku svadbu.sta vi mislite o njima?zanima me i m i z misljenje
mislim da je to veliki dan u njihovim zivotima i da nema kompromisa,ako se nisu slozili znaci da nije meant to be

Mislim da on uopste ne poznaje njen ukus.
Ne znam zasto njoj smeta srebro, a njemu obicna haljina?

Mislim da on uopste ne poznaje njen ukus.
Ne znam zasto njoj smeta srebro, a njemu obicna haljina?
Nesmeta njoj ništa, ona je praktična, i veoma razumna :lol:

Takvu ženu treba oman ženiti i slušati :lol:

Nije ona rekla da ne želi srebro, koliko vidim :lol:

Ima jedna Nemačka izreka koja se poštuje i na našim prostorima, veoma dugo, a glasi:

"Ja nisam dovoljno bogat da mogu da kupujem polovne stvari." :lol:

Poslednja izmena:
Meni nije jasno da neko ima novac za veliku svadbu,a nema za zlatni prsten za svoju buduću suprugu...Ipak je to tradicija i običaj,ako već novac nije u pitanju....a nije cim se ima za veliku svadbu...Da ne pričam o toj vjenčanici iz "sekend henda"...Bolje je lijepa haljina,nego to...A treca stvar sto mi bode oci u ovoj prici je to da se on naljutio...Jedini ko se trebao ovde naljutiti je ona...:)
Kazem,razumijem da neko nema novac za svadbu i slicno,pa mora da se zadovolji jeftinijim,ali meni ovo liči na nedostatak ukusa i poštovanja,a ne novca...

tog sto se vec na pocetku ni zbog cega vec "ljuti" bolje da preskoci jer moze samo da joj zagorcava.
kad ti komplikujes oko niceg, mogu misliti sta ces zbilja kada dodje do neceg.
batali radnju, bzv je to.

A da obuku farnerke i odu se upisati a preskoche to klasichno srpsko ludilo nadmetanje ko tje imati vetju i bolju svadbu . sto se mene tiche obradovala bi se vishe srebrenom prstenu no zlatnom a sto se tiche vjenchanice cela Banja Luka iznajmljuje iste i vrati je posle svadbe sto je totalno uredu .

O njemu mislim da mu je veci cilj da se ozeni sa malogdradjanskim obicajima, nego sa njom, da mu je cilj da sam bude "zena neoriginalnosti" a ne musko. O njoj nemam dovoljno informacija.

Zasto on treba kupiti haljinu njoj? Zar svugde u svetu ne vaze ista pravila da vencanicu kupuju njeni roditelji a da je on vidi prvi put tek pred maticarem/popom?

A da obuku farnerke i odu se upisati a preskoche to klasichno srpsko ludilo nadmetanje ko tje imati vetju i bolju svadbu . sto se mene tiche obradovala bi se vishe srebrenom prstenu no zlatnom a sto se tiche vjenchanice cela Banja Luka iznajmljuje iste i vrati je posle svadbe sto je totalno uredu .

U potpunosti si u pravu :)

- - - - - - - - - -

Zar neko treba da se je*e po pravilima koja je neko propisao. Da li je ova Katcha stvarni lik, ili je placena da pumpa forum postovima?

P.s. Neke osobe ne mogu da citam ovde a i da mogu "Nije me briga sta mislis o meni, ja o tebi ne mislim uopste"

Vencanice i ovako svi iznajmljuju, tako da ne vdim sta je big deal... A moze i da se uda i u najobicnijoj haljini, samo neka malo elegantnija varijanta. To ja razmisljam da uradim :think: Srebro ionako vise volim od zlata i cak bih se pre srebrnom prstenu obradovala jer to znaci da zna moj ukus i da obraca paznju na detalje :mrgreen:

Ne vidim ralzog zasto se naljutio. Zato sto ona nece polovnu vencanicu, a hoce novu haliljinu? Taj detalj nije bas objasnjen kako treba. Je li ona generalno nece polovno jer joj je to fuj bljak ili sta?

Ovde nije pomenuto iznajmljivanje,vec neka otrcana iz "sekend henda" ...:) Iznajmiti se moze i novo...Vala ako moras kupovati i vjencanicu u polovnoj robi,onda je bolje da je i nemas...Zasto mora biti vjencanica?A iz price vidjesmo da novac nije problem...Bila prica izmisljena ili ne,sigurno postoji i u stvarnosti...Sjecate li se samo onih emisija "48 sati svadba",tačno se iz načina pripreme za svadbu,počevši od kupovine cipela,pa nadalje vide parovi koji se poštuju,i koji žele da im taj dan bude poseban,i oni drugi koji sve to rade "preko one stvari",samo da ispune formu i da se broji da je bila svadba...a ne iz nekog ličnog zadovoljstva.Znaci,nije problem srebrni prsten,ako mlada tako voli i zeli...ali ako je samo zbog toga sto je jeftiniji (a imaju se pare za druge stvari),onda je to meni nekako bezveze...

Msm da su pali oboje na prvom testu po pitanju bračne zajednice.
Nema dogovora-nema budućnosti........
Elem, lično ja se grozim tih pompeznh svadbi i rituala, ali to nije tema :)

Ovde nije pomenuto iznajmljivanje,vec neka otrcana iz "sekend henda" ...:) Iznajmiti se moze i novo...Vala ako moras kupovati i vjencanicu u polovnoj robi,onda je bolje da je i nemas...Zasto mora biti vjencanica?A iz price vidjesmo da novac nije problem...Bila prica izmisljena ili ne,sigurno postoji i u stvarnosti...Sjecate li se samo onih emisija "48 sati svadba",tačno se iz načina pripreme za svadbu,počevši od kupovine cipela,pa nadalje... vide parovi koji se poštuju,i oni drugi koji sve to rade "preko one stvari",samo da ispune formu i da se broji da je bila svadba...a ne iz nekog ličnog zadovoljstva.Znaci,nije problem srebrni prsten,ako mlada tako voli i zeli...ali ako je samo zbog toga sto je jeftiniji (a imaju se pare za druge stvari),onda je to meni nekako bezveze...

Problem je da narod dole u sushtini nema para nizashta i da nemaju Alpe Adria banku koja kreditira jorgane cipele i ostalo nebi imali chime da se pokriju. Kolko je dole situacija grozna videla sam kad su trgovine ishrane nudile akciju kupite sad a platite u januaru nemaju para a volle da se eksponiraju to je vishe nego zalosno . opet niko netje da probije taj zacareni krug vetj se i dalje nastavlja sa zhivotom koji ti kreditira drushtvo ( roditelji, banka itd)

Ovde nije pomenuto iznajmljivanje,vec neka otrcana iz "sekend henda" ...:) Iznajmiti se moze i novo...Vala ako moras kupovati i vjencanicu u polovnoj robi,onda je bolje da je i nemas...Zasto mora biti vjencanica?A iz price vidjesmo da novac nije problem...Bila prica izmisljena ili ne,sigurno postoji i u stvarnosti...Sjecate li se samo onih emisija "48 sati svadba",tačno se iz načina pripreme za svadbu,počevši od kupovine cipela,pa nadalje vide parovi koji se poštuju,i koji žele da im taj dan bude poseban,i oni drugi koji sve to rade "preko one stvari",samo da ispune formu i da se broji da je bila svadba...a ne iz nekog ličnog zadovoljstva.Znaci,nije problem srebrni prsten,ako mlada tako voli i zeli...ali ako je samo zbog toga sto je jeftiniji (a imaju se pare za druge stvari),onda je to meni nekako bezveze...

Ocigledno je da je suvisno i vencati se, kad mi se pogledi na vrednosti razlikuju u startu.

Problem je da narod dole u sushtini nema para nizashta i da nemaju Alpe Adria banku koja kreditira jorgane cipele i ostalo nebi imali chime da se pokriju. Kolko je dole situacija grozna videla sam kad su trgovine ishrane nudile akciju kupite sad a platite u januaru nemaju para a volle da se eksponiraju to je vishe nego zalosno . opet niko netje da probije taj zacareni krug vetj se i dalje nastavlja sa zhivotom koji ti kreditira drushtvo ( roditelji, banka itd)

Gdje dole? :)

Kompliciraju bespotrebno. Ona je očekivala zlato i novu vjenčanicu, a on bi igrao po ritualima ali mu novčanik neće sve to podnijeti...a očito ni ego jer ona ne želi igrati po njegovim pravilima.
Ne slažu se u početku, neće ni kasnije kad im život priredi nova iznenađenja.
Ako se vole, nije bitna ni vjenčanica, ni prsten ni svadba...sve to može mnogo jednostavnije i praktičnije...ali mi volimo komplicirati i obično se tada izgubimo i uništimo i ono što smo imali.

On i jeste poreklom iz okoline Pirota :D
Za Kacu-obicaj u Srbiji je da svekrva kupuje mladi vencanicu.posto se njih dve ne slazu,mladozenja je zeleo on da joj kupi,mlada je rekla da ce ona sama to da obavi.mladozenja ne pristaje na to.
Meni je zanimljiva njegova zelja za dominacijom. :)

Back