Srebrna voda

Valeria

Elita
Poruka
20.291
Da li se srebrna voda može dati kucama, ima li neko iskustva oko toga?

Psu moje drugarice je izašao neki čir na stomaku, i danas je otišla kod dežurnog veterinara da to pogledaju. Oni su to stiskali i cedili, i konstatovali da nema stranog tela, a da je nastao od nekog uboda. Namazali su joj to nečim, i prepisali joj Panklav 2x dnevno.

Međutim, moja drugarica je imala odlična iskustva sa srebrnom vodom, jer je to prirodni antibiotik, pa je došla na ideju da je da psu. Ako je neko imao iskustva sa davanjem srebrne vode psima, bilo bi dobro da napiše, da mogu da joj prenesem eventualne sugestije.

Sama imam iskustva oko alternativnog lečenja mačaka (mislim na biljke), ali o psima i srebrnoj vodi ne znam baš ništa.
 
Pila sam srebrnu vodu neko vreme, i davala Sari, koliko se secam po kasiku u posudu sa vodom, ali ima i objasnjenja koliko cesto itd. U pitanju je Eko Solar, pa ako neko drugi nema detaljniji odgovor, pitaj apotekara da ti procita uputstvo. :)
 
Ima ta drugarica tačno uputsto za ljude, ali ne i za životinje. Možda bi mogla da se raspita kod proizvođača :), ili u apoteci, kao što kažeš.
Nego, bezveze joj je bilo da pita veterinara na licu mesta, jer oni obično samo prevrću očima na pomen bilo čega alternativnog.
Hvala ti na odgovoru :).
 

Back
Top