СРЕБРЕНИЦА МАТЕМАТИЧКИ

Емпиријско истраживање стварних губитака које су муслимани претрпели и њихова категоризација у средишту је истраживања истине о дешавањима из јула 1995.године, о чему сведочи и поглавље "Игра бројева" Џонатана Рупера. На који начин ово поглавље дискредитује званичну верзију приче коју ви на основу вашег истраживања називате "колосалним блефом"?

У аутобус или камион стаје приближно 40 људи. За 7000 заробљеника пре егзекуције било би потребно 175 камиона или аутобуса.
За 8000 заробљеника потребно је 200 аутобуса или камиона.
За 9000 заробљеника потребно је 230 аутобуса или камиона.
Одакле генералу Младићу 1995. године толики број возила скупљених на једном месту?!

Није било уопште аутобуса и камиона јер су они коришћени да се склоне цивили... Побијено је можда пар стотина бошњака и муџехедина...остала тела су донета накнадно...то су тела муслимана који су погинулу ратним дејствима....Постоје индиције да чак међу тим телима има и НЕмуслимана... а свакако не треба одбацити и чињеницу да говоримо о исламским фанатицима па ме не би чудило ни да су сами побили своје... Једно је сигурно једног дана ћемо сазнати истину....

32255_1339109155350_1159786318_791093_4168750_n.jpg

Није било уопште аутобуса и камиона јер су они коришћени да се склоне цивили... Побијено је можда пар стотина бошњака и муџехедина...остала тела су донета накнадно...то су тела муслимана који су погинулу ратним дејствима....Постоје индиције да чак међу тим телима има и НЕмуслимана... а свакако не треба одбацити и чињеницу да говоримо о исламским фанатицима па ме не би чудило ни да су сами побили своје... Једно је сигурно једног дана ћемо сазнати истину....

Истина се зна већ данас, Само је службена администрација не прихвата јер имају своју истину ради својих интереса.

Кад се промијени та администрација, онда ће се промијенити и њихова истина, а Сребреница ће бити један од њиховог камена спотицања, на темељу којег ће посрнути.

Истина је кратка и јасна и о њој говоре сви представници УН у Бих у то вријеме и сви они који се баве истраживањем тог

Припадници УН који су се ту налазили - и дали изјаве, истраживали итд.
Кординатор УН Цивилне Мисије у БиХ: Philip Corwin
Војни проматрач УН у БиХ Karlos Martins Branco.
Командант УСА војног крила за Европу од 92 до 95 године GENERAL CHARLES G. BOYD, USAF (RET.)

Репортер ББЦ Jonathan Rooper
Новинар Вашингтон Поста John Pomfret
Новинар Торонто Стара Bill Schiller

Документи УН за жртве Срба на подручју Сребренице:
http://www.srebrenica-report.com/docs/UN-1993-2.pdf
http://www.srebrenica-report.com/docs/UN-1993-3.pdf

Сви они лијепо кажу да муслимани и УСА администрација лаже и да су убијали и своје људе...а да су у Сребреници погинули у борби и да има пар стотина стрељаних ратних заробљеника које је погубила група Дражена Ердемовицћа Хрвата.....за које је неко платио 12 кг злата (највјероватније Французи - да би било сигурно да се може доказати оправданост америчке интервенције по договору Алика - Клинотон).

Мит о Сребреници постао је одскочна даска за прављење новинарских и политичких каријера, о чему такође сведочи изузетно значајна студија Едварда Хермана у поглављима која се баве анализом медијског извештавања о дешавањима у Сребреници.

На основу анализе изјава преживелих припадника колоне 28. дивизије која се преко планинског терена током наредна четири дана после пада енклаве повлачила из Сребренице ка Тузли и успут на бројним местима имала борбене окршаје са Војском Републике Српске доказивали смо да су њихови губици износили око 2.500, а ту цифру прихвата и генерал Армије БиХ Енвер Хаџихасановић који у свом сведочењу пред већем МКТБЈ у предмету Крстић наводи цифру од 2.628 погинулих у борбама током тог повлачења.Све те чињенице можете прочитати у нашој монографији "Деконструкција једног виртуелног геноцида" и на интернет презентацији www.srebrenica-project.com. Затим у књизи "Сребреница свједочи и оптужује" Насер Орић наводи поименце 1.333 борца 28. дивизије погинула у борбеним дејствима пре јула 1995. године. Можете сами решити овај математички задатак.

"Браћо" Хрвати, мислим да је ред да престанете да причате и недокументовано наглабате о Сребреници јер том причом, измишљеном и исфорсираном од наших бивших "савезника"САД-а никако не можете скренути пажњу са Јасеновца где је још 1947. године Јосип Броз са Бакарићем и Кардељем закључио рад комисије о истрази овог геноцидног акта управо овим речима: "Нема више потребе да се о томе расправља, што је било било је и у том смислу распуштам комисију..." Иста је била основана од стране победника у II светском рату 1946. године. Тим пре што је управо ових дана отворен судски процес у вашој "лијепој" против тројице злочинаца и кољача са госпон Бродарцем на челу, тадашњим градоначелником Сиска због егзекуције над 600 невиних цивила српске националности који нису били у саставу никаквих војних и паравојних јединица. Ми, презрени Срби знамо да је на ужој територији града Сиска ликвидирано 2956 Срба и Српкиња. На сву срећу, било је и преживелих, те стога знамо тачна имена, презимена и адресе тих егзекутора.
Ви се вероватно питате зашто се Срби крсте и поздрављају са три прста. Одговорићу вам врло јасно и једноставно: ТРИ ПУТА ПРАШТАМО, АЛИ САМО ТРИ ПУТА И НИ ЈЕДНОМ НЕ ЗАБОРАВЉАМО! То што не заборављамо значи управо очекивање момента када ћемо то и моћи да докажемо.

За 9000 заробљеника потребно је 230 аутобуса или камиона.
Одакле генералу Младићу 1995. године толики број возила скупљених на једном месту?!
230 autobusa ili 23 autobusa ,10 puta. ili 10 autobusa, 23 puta. ili su svi pesacili?
ubijeno ih je nesto manje od 8000 hiljada. dosta njih je streljano. ali neki su poginuli u borbi tokom osvajanja srebrenice, a neki pokusavajuci da pobegnu, pokusavajuci proboj.

mislim da je bitno da se zna koliko je njih streljano.

VRS je prijetila smaknucem zatocenih civila iz konvoja ako se ne pristupi pregovorima o predaji bosnjackih vojnika, a prisutan je bio i Rupert Smith.

I onda covjek dodje na pregovore a vi ga mucki syebete, bio vam je ocito trn u oku. Nize od toga ne moze.

Kako vec rekoh, vi ste civilizacijska sramota. Nema mira u toj Bosni dok postoji RS.

tacno je to sto pricas.

ali nema mira u bosni dok bosna postoji. ti ljudi se mrze i ne treba da zive zajedno na silu.

A ne mogu se granice mijenjati, to bi ponovno povuklo sukob zestokih razmjera.

Да, много је било сукоба жестоких размјера. Они који су их правили они их се и не боје. Опет ће их правити. А ти води рачуна - под коју ћеш сукњу онда. Два пута сте нашли сукњу у Југославији.

Borkec: kao prvo, nemas ti cime misliti sto si i dokazao ovom temom, a kao drugo, pusti se Hrvata i brini svoju brigu.

Е, Хрвати, стварно сте невероватни. Пре свега, говорите исквареним српским језиком јер свога језика немате. Међутим, оно што је интересантније, да ли си се запитао, јер ти мислиш а ја ћу ти изнети чињенице, како је могуће да се 80%"хрватских" презимена и 40% бошњачких завршава на "ИЋ"? Је ли бре Хрват, да ниси ти неки покрштени Србин, јадна ти мајка, деда, баба или неки стричек?! Ево ти теме за размишљање. Ја се никад не бих покрстила, као што су твоји преци! Брате Србине, по пореклу, пуно поздрава...

Е МОЈ ХРВАТСКИ БАТО
ЈЕДВА ЧЕКАМ ДА ОДЕШ У НАТО.
Опроштајни поздрав уз песму
СУЗЕ ЛИЈУ ПЛАВЕ ОЋИ (Ивцек Шерфези, углазбио Вили Нелзон, кантри певач ваших савезника 1963. године, а Ивцек отпјевао 1972. године)
А ЈА ТИ МАЈКО ВИШЕ НЕЋУ ДОЋИ.
А што се тиче српских презимена на "ић" које ви носите, морам те подсетити Стипе из Задра да те је 1942. године правио Италијан Франко из Милана, матер ти о томе ћути, ал'ти старији сусједи то могу потврдити. Папе ти мулац, то ништа не зна, а и боље је тако. А морам ти рећи да ниси испао лоше тако да ће те обитељ из Милана, кад се Италијани врате у Далмацију одма' припознат и рећи: "А исти је к'о покојни Франко!", на шта ћеш ти , уздрхтала срца, заплакати и рићи им: "Опрости ми папе што то раније нисам знао" Чекај бре Италијан Стипе, па и онај србомрзац Драгојевић има српско презиме.
Поздрав од Ђованија, Франковог најбољег другара

То се пита твој црни газда Џо а не ти.

Gazda je i rekao da nema vise mijenjanja granica, samo po obicaju sjedite na usima.

Да, много је било сукоба жестоких размјера. Они који су их правили они их се и не боје. Опет ће их правити.

Onda ce ti hrabri ratoljupci opet dobiti po piqici pa cemo opet citati njihova kmecanja i tako u krug.

A da se ukine RS, to nije menjanje granica?

Nije.

Потписујем - и немам шта да додам........:ok:

Настојање да се чак и постављање критичких питања прогласи за кривично дело најпоузданији је сигнал о томе у каквом се расулу ЗВАНИЧНА СРЕБРЕНИЧКА ПРИЧА налази данас. Без примене репресивних мера против различитих мишљења она би се срушила као кула од карата.

Е МОЈ ХРВАТСКИ БАТО
ЈЕДВА ЧЕКАМ ДА ОДЕШ У НАТО.
Опроштајни поздрав уз песму
СУЗЕ ЛИЈУ ПЛАВЕ ОЋИ (Ивцек Шерфези, углазбио Вили Нелзон, кантри певач ваших савезника 1963. године, а Ивцек отпјевао 1972. године)
А ЈА ТИ МАЈКО ВИШЕ НЕЋУ ДОЋИ.
А што се тиче српских презимена на "ић" које ви носите, морам те подсетити Стипе из Задра да те је 1942. године правио Италијан Франко из Милана, матер ти о томе ћути, ал'ти старији сусједи то могу потврдити. Папе ти мулац, то ништа не зна, а и боље је тако. А морам ти рећи да ниси испао лоше тако да ће те обитељ из Милана, кад се Италијани врате у Далмацију одма' припознат и рећи: "А исти је к'о покојни Франко!", на шта ћеш ти , уздрхтала срца, заплакати и рићи им: "Опрости ми папе што то раније нисам знао" Чекај бре Италијан Стипе, па и онај србомрзац Драгојевић има српско презиме.
Поздрав од Ђованија, Франковог најбољег другара

Pazi ono, srpska prezimena...

Od kada se Srbi služe prezimenima???

Koji je srpski vladar dekretom naredio korištenje današnjih srpskih prezimena???

Pokušaj naći odgovor...

Kod nas postoje stoljećima matične knjige rođenih i umrlih.

Kod vas Turci nisu bili uredni što se tiče tih stvari...

Pazi ono, srpska prezimena...

Od kada se Srbi služe prezimenima???

Koji je srpski vladar dekretom naredio korištenje današnjih srpskih prezimena???

Pokušaj naći odgovor...

Kod nas postoje stoljećima matične knjige rođenih i umrlih.

Kod vas Turci nisu bili uredni što se tiče tih stvari...

nenoj da ti se čukundeda Dragoje povampiri,pa kad vidi da ne slavite slavu i da ste u katolike prešli...ni krst ni sveta vodica beli luk i glogov kolasc vam ne mogu pomoći..........

Da ti se digne tvoj čukundeda Omer gadno bi se proveo...

može da mi se digne...moj vršnjak Omer što ima veliki promer...i drema izmedju pupka i šup.ka.....to je jedini Omer koji mi može biti blizak...i tako ga zovem kad me izneveri..a to je vrlo retko...skoro nikad...a ti otidi na porodično(obiteljsko)groblje i nadji grob pradjeda Dragoja,zapali žutu sveću voštanicu,prekrsti se sa tri prsta sa desna na levo očitaj Očenaš i moli Boga i pradjeda da ti pomognu da spoznaš sebe i svoje korene....

Back