СРЕБРЕНИЦА МАТЕМАТИЧКИ

pouzdano se može utvrdit identitet putem DNA metode krvnih srodnika. drugo pitanje ću smatrat zlonamjernim i kao takvo na njega neću odgovarat

Naravno, kad ti kažeš, onda mora biti da je tako (doduše, Sud se s'tim mišljenjem ne slaže, ali neka ti bude - primer verovatnoća potvrđivanja očinstva - oko 85%)
Nego, kad smo već kod uzoraka, jesu li uzimani uzorci od "tragično nastradlih" u Srebrenici, a kasnije se pojavili na biralištima,
i koliko je Srpskih grobalja prekopano da bi se došlo do "validnih" podataka o broju "žrtava"?

Poslednja izmena:
Mrzi me da kopam po postovima..
Tu pricu o metkovima i preciznom nisananu( toliko precizan da je gomila deca izginula u sarajevu) ostavi za psihologa i za decu kad te jednog dana budu pitali..

Dobro, jasno je meni da tvoj fundamentalistički izopačeni um ne može da pojmi da postoje ljudi koji oružje koriste viteški. Prošlo je vreme Saladina kod muslimana. On je to znao. Posle ste se pokvarili i postali monstrumi.

:lol: samo je problem što se tebi ode smiju svi. tebe zaboli q... što je pravno genocid, ti znaš šta ti je deda izguslio i misliš da je tako. e pa nije done. tu pravde ako možeš proguraj u 4 zida gdje stanuješ, među normalnim svitom ti ne prolazi

A, znači, moj deda je izmislio da ste mu pobili sve živo. Pa, kako se toga ranije nisam setio?

Imena su na spomeniku u Potocarima, a kad se napise "oko 500" ili pak "1500-2000" to nisu okrugle cifre.

Vojska Republike Srpske zeli ti se ovom prilikom ispricati sto nije sastavljala precizne spiskove ljudi koje je ionako odlucila pobiti.

Zapadni, Zapadni , nećeš valjda da srušiš negiranje genocida pomoću teorije o okruglim brojevima .. čak se još ni ne zna je li im to negatorska teorija ili tek
bez-veze-sa-mozgom komentar ..

Prevoz je bio organiziran, bageri i ostala mehanizacija spremni....

Trebalo je samo povući obarač ..

...те авиони, те камиони, булдожери, али ја још увек не добих одговор: због чега су муслимански борци кукавички напустили жене и децу и побегли у околна брда? Је л' због тога што се зна да Срби жене и децу не убијају, што се не може рећи за Муслимане - УБИЈ У ИМЕ АЛАХА! и Хрвате - ЗАКОЉИ ИЛИ МАЉЕМ ЛИКВИДИРАЈ, ОЧИТАЈ ДЕСЕТ МОЛИТВИ ОНОЈ МАРИЈИ, БИЋЕ ТИ ОПРОШТЕНО?!

...те авиони, те камиони, булдожери, али ја још увек не добих одговор: због чега су муслимански борци кукавички напустили жене и децу и побегли у околна брда? Је л' због тога што се зна да Срби жене и децу не убијају, што се не може рећи за Муслимане - УБИЈ У ИМЕ АЛАХА! и Хрвате - ЗАКОЉИ ИЛИ МАЉЕМ ЛИКВИДИРАЈ, ОЧИТАЈ ДЕСЕТ МОЛИТВИ ОНОЈ МАРИЈИ, БИЋЕ ТИ ОПРОШТЕНО?!

Oni koji su se predali završili su zna se kako...

Norveška nacionalna televizija emitovala je svojim gledaocima nove činjenice s bosanskih poprišta tokom poslednjih ratova na Balkanu. Dokumentarne emisije kanala NRK 2 "Brenpunkt" u čijim su naslovima Srebrenica i Sarajevo, "Grad koji se mogao žrtvovati " i "Tragovi iz Sarajeva", rezultat su višegodišnjeg angažovanja norveškog reportera istaživačkog novinarstva Ula Fliuma.
- Mnogi misle o Srebrenici kao novom holokaustu u Evropi. Za nas je to bila krajnje haotična situacija, ali ne kao planirano etničko čišćenje. Oni koji su preživeli zločin objasnili su nam da su se osetili napuštenima od svojih u jednoj igri o teritorijama. Muslimanski lideri su hteli da žrtvuju Srebrenicu za kontrolu nad područjima oko Sarajeva - rekao je povodom prikazivanja filmova Ula Flium, u produkciji u kojoj je sarađivao i Dejvid Hebdič (BBC).
http://www.vesti-online.com/Vesti/Tema-dana/133959/Klinton-pustio-Srbe-u-Srebrenicu

Norveška nacionalna televizija emitovala je svojim gledaocima nove činjenice s bosanskih poprišta tokom poslednjih ratova na Balkanu. Dokumentarne emisije kanala NRK 2 "Brenpunkt" u čijim su naslovima Srebrenica i Sarajevo, "Grad koji se mogao žrtvovati " i "Tragovi iz Sarajeva", rezultat su višegodišnjeg angažovanja norveškog reportera istaživačkog novinarstva Ula Fliuma.
- Mnogi misle o Srebrenici kao novom holokaustu u Evropi. Za nas je to bila krajnje haotična situacija, ali ne kao planirano etničko čišćenje. Oni koji su preživeli zločin objasnili su nam da su se osetili napuštenima od svojih u jednoj igri o teritorijama. Muslimanski lideri su hteli da žrtvuju Srebrenicu za kontrolu nad područjima oko Sarajeva - rekao je povodom prikazivanja filmova Ula Flium, u produkciji u kojoj je sarađivao i Dejvid Hebdič (BBC).

Ја мислим да ****** *** ** и то поготово ако се узме у обзир ***** * *********.
Немогуће је да *********, када ********* ** приликом ********!!!

И још нешто... *************** заједно са ******* *********.

Уосталом ************* **** *****.

Цензура рулз!

Два пута годишње обилазим гробницу - маузолеј у Сребреници. Констатовао сам да је лепо уређено гробље концептуално осмишљено као америчка војна гробља ( да ли је то случајно? ). Жао би ми било да је и вечно почивалиште испројектовано и изведено као уступак западним савезницима. Приликом последњег обиласка, бројећи гробове а не исписана имена, констатовао сам да их има 2356. Евидентно је да у једном гробном месту сигурно нису сахрањена тела више покојника али није искључено да у више гробова не почивају остаци једне особе. Ако је за шеснаест година од трагичног догађаја сахрањен наведени број бораца да ли то значи да треба да прођу још 32 године како би се број укопаних свео на број којим се манипулише?!

.........................

Стварно си безобразан. Опет подмећеш ове језиве слике без извора и линка. У форензичким извјештајима које су из Хага доставили браниоцима осумњичених за Сребреницу нигдје се не наводи да је пронађен иједан женски скелет.

Сви су мушки, нема женских!

Два пута годишње обилазим гробницу - маузолеј у Сребреници. Констатовао сам да је лепо уређено гробље концептуално осмишљено као америчка војна гробља ( да ли је то случајно? ). Жао би ми било да је и вечно почивалиште испројектовано и изведено као уступак западним савезницима. Приликом последњег обиласка, бројећи гробове а не исписана имена, констатовао сам да их има 2356. Евидентно је да у једном гробном месту сигурно нису сахрањена тела више покојника али није искључено да у више гробова не почивају остаци једне особе. Ако је за шеснаест година од трагичног догађаја сахрањен наведени број бораца да ли то значи да треба да прођу још 32 године како би се број укопаних свео на број којим се манипулише?!

Да ли то значи да треба да сачекамо да поумиру сви старији људи како би били сахрањени у Сребреници?

"11.7.2009.
Proteklih godina, u Memorijalnom centru Potočari ukopano je 3.215
identificiranih žrtava genocida u Srebrenici,
a današnjom sahranom broj mezara u Potočarima iznosi 3.749. Također, osigurano je
mjesto za tijela još 5.000 žrtava, koje treba ekshumirati i identifikovati."
http://www.bosnjaci.net/prilog.php?pid=34763
3749

"11.07.2010.
Obavljen ukop 775 žrtava genocida u Srebrenici"
http://www.islambosna.ba/vijesti/vijesti-bih/15458-potoari--11072010
3749+775 = ?

"27. 04. 2011
Na sjednici je rečeno kako je do sada identifikovano 360 Srebreničana koji će biti ukopani
11. jula ove godine, a do 11. jula 2011. godine, kada je predviđena zajednički ukop, trebalo bi biti
identifkovano još najmanje stotinu ubijenih."
http://protest.ba/v2/obiljezavanje-16-godina-od-genocida-u-srebrenici/
3749+775+360+1xx = ?

У аутобус или камион стаје приближно 40 људи. За 7000 заробљеника пре егзекуције било би потребно 175 камиона или аутобуса.
За 8000 заробљеника потребно је 200 аутобуса или камиона.
За 9000 заробљеника потребно је 230 аутобуса или камиона.
Одакле генералу Младићу 1995. године толики број возила скупљених на једном месту?!

Слушај нема шансе свако ко има здрав разум зна да то није могуће

Back