bird again
Buduća legenda
- Poruka
- 28.787
Ne.ti si prosla obuku pa se razumes ?
Ocigledno je potpunom laiku da ovaj drzi cev uperenu u stranu umesto nadole, kako treba.
I bez obuke svako to zna.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne.ti si prosla obuku pa se razumes ?
Ne postavljajte poruke koje nemaju veze sa temom o kojoj se diskutuje - ne skrećite razgovor na drugu temu. Poruke treba da imaju veze sa naslovom teme i njenom uvodnom porukom. Ako želite da napišete nešto na drugu temu - molim otvorite zasebnu temu.
gledas mnogo filmova za odrasleNe.
Ocigledno je potpunom laiku da ovaj drzi cev uperenu u stranu umesto nadole, kako treba.
Ne.
Po pravilu puska mora da bude zakocena i u stranu se drzi ali ne da se vrpolji levo desno.Ne.
Zaista nisam to znala, bila sam ubedjena da treba nadole, a pitanje I da li je bila zakocena, vidis koliko se sam uznemirio kad su mu govorili ljudi sa strane ...Po pravilu puska mora da bude zakocena i u stranu se drzi ali ne da se vrpolji levo desno.
Znaci u stranu ka dole, ne direktno ka dole.
Ти си имао, па је све добро.Toliko opada podrska da se uposljavaju nesposobni i neskolovani policajci?
Ovaj nije imao nikakvu obuku.
Али ко је млатио?Osnovno je da se cev oruzja uperi ka zemlji a ne da se mlati njime okolo
Treba da robija onaj ko pandura nije naucio tome.
Узнемирио се јер је чка и погубљен, а неко му арлауче, а не због машинке.Zaista nisam to znala, bila sam ubedjena da treba nadole, a pitanje I da li je bila zakocena, vidis koliko se sam uznemirio kad su mu govorili ljudi sa strane ...
Da, to moze samo u nenormalnoj drzavi. Kod nas.Ти си имао, па је све добро.
Хистеричном лудаку те ћорка показивање милости. Да арлаучеш ко шимпанза без икакве провокације би те стрпали у лудару довека тек тако.
Nesposoban, znaci.Узнемирио се јер је чка и погубљен, а неко му арлауче, а не због машинке.
Znaci u stranu ka dole, ne direktno ka dole.
Ti gledas partizanske pa mislis da je takogledas mnogo filmova za odrasle
Na javnom mestu, imalac dozvole za nošenje oružja za ličnu bezbednost oružje ne sme učiniti vidljivim drugim licima odnosno ne sme nositi oružje na način koji izaziva uznemirenje drugih lica.Али ко је млатио?
pa ako zaista nisi znala kako si mogla biti ubedjena ?Zaista nisam to znala, bila sam ubedjena da treba nadole, a pitanje I da li je bila zakocena, vidis koliko se sam uznemirio kad su mu govorili ljudi sa strane ...
Koliko moze, ali tako se oruzje drzi u stanju pripravnosti ili ako si na strazi.
Pod kojim uglom?
Jasno da je preskocio neki cas obuke.
pa ako zaista nisi znala kako si mogla biti ubedjena ?
sta se sve ovde nece procitati![]()
e ovde nema nista pametno da se procita aj cao
Postaje ti vruce:e ovde nema nista pametno da se procita aj cao
ne pricam o njemuGrubane, ovaj kao da o tebi priča.
Njega nisam ni videla u guzviGrubane, ovaj kao da o tebi priča.