Srđan Škoro: Marinika je dala saglasnost, Vučić prvog novembra sprema haos?

Srđan Škoro upozorava na delovanje lažne opozicije.

d08a44e0074346d1f2787db5d9f1a6c6-e1746046160987-1000x560.jpg tr_24c23954-341b-47aa-a14a-d1deb1b94d04.jpg G0G-PyLXIAAVI8o.png

Na Forumu sam postavio Anketu rezultat je bio 86% za Studentsku listu, a za opoziciju i Vučića 14% forumaša glasalo
Pošto Đilas priča protiv Studentske liste i podržava Vučića realno je istraživanjem izmeriti koliko % bi dobila njihova koalicija

Ovde postavljam ANKETU jer me interesuje da vidim za koga bi vi glasali da su danas izbori, da li za Studentsku listu ili za udružene snage Vučića i Đilasa

Jer svi nešto mere Studentsku listu pa sa Vučićem posebno, ajd da vidimo neka se Vučić pojača i sa Đilasovim pristalicama

A ovo je pre neki dan izašlo u Srbiji istraživanje da su danas izbori za Studentsku listu bi glasalo 54%, a za Vučića i leva i desna opozicija svi oni ukupno 46%
Izašlo je novo istraživanje sa pitanjem "kad bi danas bili izbori za koga bi glasali" o Anketi možete da čujete u ovom VIDEO-u
u vremenu 33:40 pa nadalje

Istraživanje kaže da bi za Studentsku listu glasalo 54%
Svi ostali 46% ( SNS, SSP, DSS, Kreni promeni, MI, SPS, PSG itd )

Pogledajte prilog 1794726

Ovo je fantastična vest, mada je moje mišljenje da će Studenti imati i više od ovoga

Sa tim kada neko na Forum posatavi Anketu uvek Studenti dobiju 70% pa naviše

56hg.jpg

Tako da će Studenti na izborima da pošalju Vučića i lažnu levu i desnu opoziciju na smetlište istorije :metla2::metla2::metla2:

Pogledajte prilog 1796546 Pogledajte prilog 1796547 Pogledajte prilog 1796548

Na Forumu sam postavio Anketu rezultat je bio 86% za Studentsku listu, a za opoziciju i Vučića 14% forumaša glasalo

A ovo je pre neki dan izašlo u Srbiji istraživanje da su danas izbori za Studentsku listu bi glasalo 54%, a za Vučića i leva i desna opozicija svi oni ukupno 46%

Sa tim kada neko na Forum posatavi Anketu uvek Studenti dobiju 70% pa naviše

Pogledajte prilog 1796549

Tako da će Studenti na izborima da pošalju Vučića i lažnu levu i desnu opoziciju na smetlište istorije :metla2::metla2::metla2:
Vucica ce na smetliste da posalju oni koji su ga i doveli na vlast a ne neki zvekani od studenata.

Vi znate da su mene forumasi optuzili da radim za DB i za Vucica...
Tako je u ovoj drzavi , ko te stvarno zna, on te zna po sposobnostima, a takve ne mogu da slusam, jer kazu jos nisi postao predsednik drzave...naravno po mogucnostima bi trebalo ili tu negde, ali po ovom sistemu koji je, i po ovom narodu ako uzmemo da postoji mogucnost biranja vlasti , to je nemoguce da neko kao ja bude izabran za predsednika illi uopste ministra ili direktora neke vazne firme ili slozene firme...

A u realu , to vec moze, pcnes kao obican tehnnicar, doguras brzo do CTO, a onda i do nekog ko upravlja lokalnim ili vise lokalnih ispostava firme...
Samo mora da se izbegava kontakt sa novcem sto duze moze...jer cim imas imalo kontakta sa novcem odmah ces videti sve neregularnosti po opstanak firme....znaci odmah u minut vremena nanjusim nelogicnost, nedoslednost, deformaciju , neprirodnost, nespontano kosmicko ponasanje novca, radnika i materijala...

Poenta jos dugo cemo imati izdajnike , Vucicevce po kafenisanju i pljuvanju svakog kome se digne...

A ko je i sta je Marinika pa da daje saglasnost za bilo sta?
Za sada je samo izvor informacija koji je prilicno efektan, nisam proveravao da li je tacan, jer je mnogo nacrnjena od strane vlasti i njihovih medija..
Pokusava dve stvari da skrene paznju na velike kradje struje, i na bahacenje u Jagodini, ali svima ravno pa ne uspeva...

мариника и снс су један исти систем.

ако студенти допусте да се тог дана са њима уплету ТИПОВИ ПОПУТ :
- мирана погачара
-брајана брковића
-баћулова
- ане лалић , грухоњића, маринике онда је сигурно да ће ту бити акција које ће се подузети како би се дискредитовали студенти и цео протест прикаѕао насилним.

то су удбашке њушке,које нису никаква опоѕиција и која служи да дискредитује другу страну прикаже је насилном и ли одговорном аз тобож државне ударе и слично...

зато су се студенти дистанцирали ОД МИЛЕ ПАЈИЋ перјанице динак грухоњића па су објавили ДА ГРУПА СТАВ САБОТИРА БЛОКАДЕ , јер је група став и свиће по свак уцену ппокушала да у протесте убаци говорнике из редова опоѕиције, прогласа.... дакле да исполитизују протест ида га преусмере у оквире опозиције , пто иде наравно на руку режима јер су опозиција ирежим један те исти систем

тако , да студенти пред 1 новембр морају да воде рачуна шта да се ради у новом саду када се опет примете МОМЦИ СА МАРАМАМА И ПАЛИЦАМА који иду ка полицији ?

тако је било и 05.09 ан псоледњим нередима ирепресији полиције. Чим се појаве ти малди момци (батинаши убачени међу протестанте даоцрне протест) убрѕо се појавњује и већи део полицајаца или жандармерије... потом су ти момци напали као полицију... он уѕаштитну ограду су као ударали и то благо што се види и по снимцима , а успуст су бацали пиротехничка средства на полицију...

ЗАТО СТУДЕНТИ ПАМЕТ У ГЛАВУ ДО ПРВОГ НОВЕМБРА и да осмислите шта радити ако режим опет пошање батинаше, нарко јуришнике са арсеналом притоехнике , којим би рпво рецимо напали полицију (да им дају зелено светло за репресију) ???

-да л ида се поседана бетон ?
-пад ас е потом крену ти батинаши убачени рецимо грађански хапсити опколити их похапсити, па предати полицији ? мада је то помало и узалудно јел, предаш га они га пусте, али нема везе нека га пусте... битно еј да му се онемогући да праве нереде и да нападају полицију глумећи тобож протестанте...

протести до краја јуна никада нису били насилни а онда их је власт напраивла насилнима. убацила своје батинаше са палицама и арсеналом пиротехнике... то је и будали јасно...

дакле ,чим мариника, чедо удбашко прича да вучић планира... то је онда тако, и ништа што се није могло очекивати па, снс зна да ако падне њима робије не гину

али она нам сигурно ниеј пријатељ или прави опоѕиционар.... него покушавајуда се наметну по свакуцену да се убаце навласт по смени власти што овај пут неће никако успети...

маирника је тобож новосађанка и ја ћу вамрећи као неко из новог сада:
овде ни на једној њеној акцији коју је имала у току ових протеста није успела да прикупи више од 50ак активиста и то :
њени активисти
активисти групе став - бранислав ђорђевић, мила пајић
активисте покрета браво- погачар, брковић
миша баћулов

и њиховиви активисти, шака јада

преко ѕборова у новом саду покушавај уда се наметну грађаниам као што су хтели студентима преко миле пајић...

неће успети. само их се треба плашити највише тог 1 новембра!

јер ће они глумећи протстанте и тобож подршку протестима бити тројански коњ...

Iskreno vecina savetnika i solitelja pameti studentima su totalno zabludeli ljudi , nemaju pojma, nagadjaju , kao baba Smiljana i daju vrlo lose savete..

Narod ne ume da bira zato sto se drzi jednostavnih kriterijuma, ono sto je meni korisno , znaci oportunisti i alavi , i zato ne umeju da biraju..

A i lenji , znam po bratu , za svaku uplatu u banci je placao proviziju po 1500, tako dodje, malo malo pa plati ...dok je ako otvoris bankarski racun i platis to online besplatno , ali ga mrzelo mrzelo i mrzelo...ili nije ni znao...
U svakom slucaju , samo na tome je uplatio za godinu dana verovatno 150 000 rsd...i dalje bi ga mrzelo da ja nisam kupio mobilni od 9000 rsd, i otvorio mu racun gde je dobio valjda 5000rsd od banke...

Tako da razmisljanja i promisljanja kod Srba su duboko u vezi sa nacinom zivota, a nacin zivota je rascepkan neharmonijski stihijski alav i banalan, i zato ne umeju da procenjuju i biraju ljude nego kioriste gde ima vatre ima i dima, a dima ima svuda i onda ebe lud zbunjenog..

Zbuljaš, otkud to da ti citiraš Škora?
Pa znaš, zvali me ovi moji iz BIA, kažu daj Zbuljke guraj malo tamo na Krsti ovog našeg Marka Balkansku Oštricu, evo sada uradio intervju sa drugom Škorom, a on je pričao i o Mariniki, autujemo je sada, mora priprema pred koaliciju SSP-a i SNS-a da ide.

Back