Srdjan Nogo razbio glasacku kutiju

izuzetan

Aktivan član
Poruka
1.793
Srdjan Nogo razbio glasacku kutiju jer je vlast priznala da je KosovoNezavisno jer nije sprovedeno glasanje na kosovu i samim tim referendum je nevazeci jer nije sproveden na celoj teritoriji drzave. Takodje bojkotuje razbijanjem kutije jer ogromna vecina brojaca glasova su iz SNS a samo par procenata su iz opozicije sto znaci da je referendum nelegalan jer nema kontrole izbora. dakle svi koji broje su iz SNS-a i nema izopozicije. 90% birackih mesta nisu pokrivena opozicionim brojacvima glasova a takodje na mnogim mestima se glasa i po kafanama i po raznim mestima bez kontrole ikakve nacvodno zbog lose epidemioloske situacije. Evo covek cekajuci da ga uhapse sve je objsanio:

Srdjan Nogo razbio glasacku kutiju jer je vlast priznala da je KosovoNezavisno jer nije sprovedeno glasanje na kosovu i samim tim referendum je nevazeci jer nije sproveden na celoj teritoriji drzave. Takodje bojkotuje razbijanjem kutije jer ogromna vecina brojaca glasova su iz SNS a samo par procenata su iz opozicije sto znaci da je referendum nelegalan jer nema kontrole izbora. dakle svi koji broje su iz SNS-a i nema izopozicije. 90% birackih mesta nisu pokrivena opozicionim brojacvima glasova a takodje na mnogim mestima se glasa i po kafanama i po raznim mestima bez kontrole ikakve nacvodno zbog lose epidemioloske situacije. Evo covek cekajuci da ga uhapse sve je objsanio:

Bravo majstore,Zivela sloboda!

U nedavnom intervjuu je i najavio da je njegova pozicija Razbivanje kutija

Ne znam, ja sam za nijansu veća optimistkinja. Naime ako dovoljno budemo glasali NE, vučić neće moći pokrasti
Mozes na glavi da dubis referendum ce proci jer je sve uradjeno da se gradjani prevare i pokradu.
Vucic je ovo sa svojim podrepasima napravio od naroda i Srbije...

coban-cuva-ovcice-png.1085763

Он је антиваксер сигурно!!! Види се.

Ja sam glasao za Ili....

Ali pošto se ne broji. Nisam i fizički zaokružio, zapisao i zabeležio Ili....

Radio negde kod Zrenjanina lep ženski glas je rekao Da ILI Ne....

A kuća je plus 0. JaZaVica se nije pitala...

Ali zaje8anciji je kraj, vrlo uskoro k....

da, al uslov za to je da prvo zna sta je tacan,
sta pogresan odgovor,
a on to jadan ne zna,
tako se desilo da je on
onda glasao isto sta i vucic,
a to ga iznerviralo
Ne, on kaže da "Globalisti" žele staviti pravne sisteme pod kontrolu.

Da je to jača poluga od političke.

I da im "DA" na današnjem referendumu zaokružuje tu nedodirljivost pravne mafije.

Back