Srdjan Mitrovic na Blogu B92 - obavezno procitati

• Začetnik teme Začetnik teme BG5
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Vidi Drago mora da se profilise na pocetku na sve moguce nacine.Ne sluze se takvim "forama" samo oni sve strane se sluze nekim "forama" koje mozemo kritikovati.
Mislim da se LDP profilise kao liberalna partija a za liberale su karakterisitcne razne boje...mada najvise ima narandzaste ali nije pravilo...DS se profilise kao socijaldemokratska pa su plavi-zuti...mislim nije to za boju nesto toliko znacajno....
Sto se tice LDP-a da je "urbana","moderna","proevropska","napredna" pa i "IN" tj neka vrsta "fore" mislim da jeste.

_Milanche_:
Ma imas ti pravo da kazes kako nemas.Nego imam i ja pravo da kazem svoje misljenje o tom misljenju :-)
Ali svakako da je ono stor kaze DS-ovac ili LDP-ovac o Z.Djindjicu daleko blize istini nego DSS-ocac.

Pa nije tako delovalo u tvom komentaru.

A ovo oko toga ko je blizi istine je glupost. Pa videli smo sta kazu ldp-ovci iako je njihovog vodju Djindic izbacio iz skupstine. Dakle vidis je to sto oni pricaju ipak dalje od istine, a i zdravog razuma i elementarnog morala.

Elvin:
e, a zašto još uvek nije otključao? nije demokratičan. shame on him...

А зашто форум ДО не ради? Нису ефикасни као њихови западни идоли... Е кад би Немцу толико дуго био форуму у дауну...
А није ни демократично. Ето ми не-чланови не можемо да похвалимо ДС због праве одлуке да подржи Устав. Стварно није фер...

Back