Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
marlon:mozda i nece ... zakovitlalo se mnogo toga posle one baljezgarije sa patrijarhom...
Ko ima prljave ruke, u normalnim zemljama ide u zatvor. Kod nas u politiku.Sada će se opet mnogi javiti da mi objašnjavaju šta je to metafora. Znam ja šta je to metafora, ali da li oni znaju šta je to demagogija, i to loša.
Tolika količina histerije i bezobrazluka nije baš primerena za nekog ko pokušava da objasni kako je Srbija na pogrešnom putu, i kako je njihova demokratija ona prava.Zanimljiva je pojava, što se nekad zvala Slikom na sliku (RTS vs HRT). Evo ja sam doživeo Blogom na Blog. Znači matrica je ista. Mehanizam je isti, ideologija se promenila. I to sam doživeo nekoliko puta na VIP blogu. Jednio što im zameram je nedostatak humora.
Još smešnije je kada ta Koalicija krene u protestne šetnje sa crvenim zastavama, pa onda ispred RTS-a viču: BANDO CRVENA. Nije da RTS to nije zaslužio, samo problem je u onome ko to viče.
Ovde na Blogu je sve dozvoljeno. Da pljuneš po svemu: Srbiji, istoriji, partijarhu, ministrima, vladi, opoziciji, SANU, ali kada takneš Svetu kravu, onda si najebao.
- Najvažnija stvar je zamena teza. kad ti neko kaže nešto što ti se ne sviđa, a ti odmah kaži: A ti (on, vi, oni...).
- Kad kod ti se ne sviđa pitanje ili konstatacija ti potegni Srebrenicu, Vukovar. Ako ti se čini da to nije dovoljno ubedljivo onda potegni naciste i Aušvic. To uvek deluje ubedljivo.
- Ako nisi baš siguran šta da odgovoriš, a ti koristi reči kao budalo, idiote, kretenu... u kombinaciji sa ti to ne razumeš.
- Kada te neko pritera u ćošak zbog političkih stavova, ti se odmah ogradi kako nisi član nego samo simpatizer.
- Po mogućnosti prikači neku sliku, karikaturu. što vulgarnije, to bolje jer je to legitiman način kritike.
- Ako te neko baš mnogo nervira, jednostavno mi uzbriši ono što je napisao.
- Ako te mnogo nervira izbriši mu SVE. kad već ne možeš da izdejstviješ njegovo banovanje.
- Budi u dobrim odnosima samo sa onima koji misle 100% kao i ti i tvoja politička opcija. Ako neko malo štrči, javno kamenovanje ODMAH. Regrutacija svih članova i simpatizera na dotičnom blogu i onda UDRI...
- Ako ne možeš da izađeš na kraj sa neistomišljenicima, najbolje je da im editiješ postove, i dopišeš ono šta ti misliš da je najbolje za tebe.
- I naravno psovke i ružne reči su OBAVEZNE. Kad ih ti koristiš, onda je to ok i demokratski, jer to rade i naši eminentni novinari i spisateljice. Ako to koristi suprotna strana, onda se skandalizuj i viči na sav glas kako je to veliki prostakluk.
- I na kraju, ako imaš nešto iz prošlosti čega se stidiš, ti se pravi blesav! Kao nisam glasao nikad za one druge, nisam nikad pisao za desničarske časopise....
Alekasandar2:Ма наћиће човека у неком јендеку, гарант...
ко дира прогресивне снаге тако прође...![]()
da matori ovo su pravila kada se sa njima krene u diskusiju i fight... ista prica uvek...Great Old One:Морам још нешто да издвојим
Много јако, подсећа ме на онај есеј "Како препознати реформског телетабиса"![]()
![]()
![]()
Great Old One:Морам још нешто да издвојим
Много јако, подсећа ме на онај есеј "Како препознати реформског телетабиса"![]()
![]()
![]()
inagadadavida:Ova "tapija na Đinđića" mi je tek posebno bizarna. Problem je što LDP prisvaja Đinđića, a nije problem to što su oni koji su prisvojili Đinđićevu stranku aktivno učestvovali u krađi referenduma .........."
U pravu si Kostnica i Tijanic imaju to pravo oni su istinski prijatelji Zorana Djindjica.urospo:" Zabranjujem od danas ulazak u zgradu Vlade Srbije Čedomiru Jovanoviću i Vladimiru Popoviću - Bebi.
Dr Zoran Đinđić 11.mart 2003. godine (u stenogramu sa suđenja ubicama Z. Đinđića)"
I posle ovoga LDP i Ceda imaju pravo na Djindjicevu tapiju? Ne da nemaju nego ne treba u usta da ga stave, ljigavci. Inace kakva tapija takvi i pretedenti na nju.
nekako se dalo zakljuciti iz tvog citata da mu je Kostunica bio veci prijatelj...urospo:Naravno da nemaju, sta pricas bre.....i gde nadje sad tog bika tijanica.
A što baš oni. Zar ne misliš da ipak njegova supruga Ružica najbolje zna kome je pokojni dr Zoran Đinđić najviše verovao, a u koga je sumnjao..._Milanche_:U pravu si Kostnica i Tijanic imaju to pravo oni su istinski prijatelji Zorana Djindjica.
inagadadavida:Majku mu, nema veze što smo svakim danom sve bliži članstvu u Savezu Rusije i Belorusije, a sve dalje od Evrope, nema veze što smo možda najsiromašnija zemlja Evrope, nema veze što je najviši pravni akt donesen na najblaže rečeno sumnjiv način iz čega će proizaći da je ceo pravni sistem sumnjiv. Ne, problem je mala stranka u nastajanju i njeni aktivisti.
:wink: