Srce na zidu

Danas mom dragom stavila bivša srce na zid i njegov nadimak u demunitivu... tu je bilo i jedno teatralno ćao..
Kako ja ovo da shvatim?
Msm, razumite me... unelo mi je nemir u život... danas nisam mogla da jedem... kontam da ću dobiti i stomačne probleme... o mentalnoj torturi i pretrpljenom bolu neću ni da govorim...
znam da ti nije lako..neznam resenje.al imas moju podrsku:zag:

Hm...

Meni se ovo ne sviđa uopšte.

Sigurno bih se mnogo iznervirala na tvom mestu i durila se sa kiselim osmehom slatkog ubice.

Ako ona ne zna da je on zauzet, onda bih imala razumevanja za njen korak. Možda je htela da ponovo uspostavi flert-kontakt.
Ostala bih hladne glave ako bih videla da on to ignoriše.

Ali ako ona zna i opet gura kljun gde mu nije mesto, očerupala bih tu kokoš u mislima.

Kol mi krejzi, ali stvarno je tako.

I bilo bi mi iskreno žao cure koja na takav način (pokušava da) skreće pažnju na sebe. Poor miss ex.

- - - - - - - - - -

Konkretno, moj savet ti je da se izdigneš iznad situacije i samo se nasmeješ na te detinjarije.

She likes him, you have him. So, who wins?

Hm...

Sigurno bih se mnogo iznervirala na tvom mestu i durila se sa kiselim osmehom slatkog ubice.

Ako ona ne zna da je on zauzet, onda bih imala razumevanja za njen korak. Možda je htela da ponovo uspostavi flert-kontakt.

Ali ako ona zna i opet gura kljun gde mu nije mesto, očerupala bih tu kokoš u mislima.

I bilo bi mi iskreno žao cure koja na takav način (pokušava da) skreće pažnju na sebe. Poor miss ex.

- - - - - - - - - -

Konkretno, moj savet ti je da se izdigneš iznad situacije i samo se nasmeješ na te detinjarije.

u njenom slucaju ona svakako gubi, prije ili poslije hihihihihihihihii

Hm...

- - - - - - - - - -

Ma nije meni zasmetala ona... na takve stvari ne reagujem... lep je dečko, normalno je da mu se nabacuju...
Zasmetalo mi to što je on takve stvari dozvolio.

jao ja dobila, tad sam u gorem raspolozenju negu kad sam u pmsu :lol:
mada sam sad saznala diFnu vest pa cu da prekinem da budem zla
sad mi je sve potaman

jao ja dobila, tad sam u gorem raspolozenju negu kad sam u pmsu :lol:
mada sam sad saznala diFnu vest pa cu da prekinem da budem zla sad mi je sve potaman

E kad dobijem... tek tad je katastrofa... konstantno se osećam prljavo, ne izlazim ispod tuša... nerviram se... i tako... samo gledam kad će nešto da procuri, ne znam zašto (nisam onaj tip kod kog lije kao iz kabla) i tako...
Prestani da budeš zla!:lol:

Danas mom dragom stavila bivša srce na zid i njegov nadimak u demunitivu... tu je bilo i jedno teatralno ćao..
Kako ja ovo da shvatim?
Msm, razumite me... unelo mi je nemir u život... danas nisam mogla da jedem... kontam da ću dobiti i stomačne probleme... o mentalnoj torturi i pretrpljenom bolu neću ni da govorim...

Srecnik
Oslobodice te se I ponovo smuvati sa bivshom

Kako ja ovo da shvatim?

To je ozbiljna stvar. Stavi ti ispod još veće srce i nadimak u duplom deminutivu i gledaj da bude jasno da si platila 40 dinara za to srce jer fejsbuk ne da za džabe.
:manikir:

Back