- Poruka
- 21.848
Imaš kada se pojavi obaveštenje, možeš da klikneš tu... a imaš i ono "Podešavanje"... možeš i tu da uđeš.
bas ti hvala, srce si

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Imaš kada se pojavi obaveštenje, možeš da klikneš tu... a imaš i ono "Podešavanje"... možeš i tu da uđeš.
znam da ti nije lako..neznam resenje.al imas moju podrskuDanas mom dragom stavila bivša srce na zid i njegov nadimak u demunitivu... tu je bilo i jedno teatralno ćao..
Kako ja ovo da shvatim?
Msm, razumite me... unelo mi je nemir u život... danas nisam mogla da jedem... kontam da ću dobiti i stomačne probleme... o mentalnoj torturi i pretrpljenom bolu neću ni da govorim...
Hm...
Meni se ovo ne sviđa uopšte.
Sigurno bih se mnogo iznervirala na tvom mestu i durila se sa kiselim osmehom slatkog ubice.
Ako ona ne zna da je on zauzet, onda bih imala razumevanja za njen korak. Možda je htela da ponovo uspostavi flert-kontakt.
Ostala bih hladne glave ako bih videla da on to ignoriše.
Ali ako ona zna i opet gura kljun gde mu nije mesto, očerupala bih tu kokoš u mislima.
Kol mi krejzi, ali stvarno je tako.
I bilo bi mi iskreno žao cure koja na takav način (pokušava da) skreće pažnju na sebe. Poor miss ex.
- - - - - - - - - -
Konkretno, moj savet ti je da se izdigneš iznad situacije i samo se nasmeješ na te detinjarije.
She likes him, you have him. So, who wins?
Hm...
Meni se ovo ne sviđa uopšte.
Sigurno bih se mnogo iznervirala na tvom mestu i durila se sa kiselim osmehom slatkog ubice.
Ako ona ne zna da je on zauzet, onda bih imala razumevanja za njen korak. Možda je htela da ponovo uspostavi flert-kontakt.
Ostala bih hladne glave ako bih videla da on to ignoriše.
Ali ako ona zna i opet gura kljun gde mu nije mesto, očerupala bih tu kokoš u mislima.
Kol mi krejzi, ali stvarno je tako.
I bilo bi mi iskreno žao cure koja na takav način (pokušava da) skreće pažnju na sebe. Poor miss ex.
- - - - - - - - - -
Konkretno, moj savet ti je da se izdigneš iznad situacije i samo se nasmeješ na te detinjarije.
She likes him, you have him. So, who wins?
a muskarci su vise flegma od zena, mozda prosto to njemu nije nista, ono video i produzio dalje kontas... a ti pizdis jer si zensko, nama je hobi to
jeli jesi ti njemu rekla da ti smeta sve to
jao ja dobila, tad sam u gorem raspolozenju negu kad sam u pmsu
mada sam sad saznala diFnu vest pa cu da prekinem da budem zla sad mi je sve potaman
Danas mom dragom stavila bivša srce na zid i njegov nadimak u demunitivu... tu je bilo i jedno teatralno ćao..
Kako ja ovo da shvatim?
Msm, razumite me... unelo mi je nemir u život... danas nisam mogla da jedem... kontam da ću dobiti i stomačne probleme... o mentalnoj torturi i pretrpljenom bolu neću ni da govorim...
Danas mom dragom stavila bivša srce na zid i njegov nadimak u demunitivu... tu je bilo i jedno teatralno ćao..
Kako ja ovo da shvatim?