Srce na zidu

gost 114527

Veoma poznat
Poruka
14.555
Danas mom dragom stavila bivša srce na zid i njegov nadimak u demunitivu... tu je bilo i jedno teatralno ćao..
Kako ja ovo da shvatim?
Msm, razumite me... unelo mi je nemir u život... danas nisam mogla da jedem... kontam da ću dobiti i stomačne probleme... o mentalnoj torturi i pretrpljenom bolu neću ni da govorim...

Danas mom dragom stavila bivša srce na zid i njegov nadimak u demunitivu... tu je bilo i jedno teatralno ćao..
Kako ja ovo da shvatim?
Msm, razumite me... unelo mi je nemir u život... danas nisam mogla da jedem... kontam da ću dobiti i stomačne probleme... o mentalnoj torturi i pretrpljenom bolu neću ni da govorim...

na zid ispred skole,ili ispred zgrade?:lol:

Ти сад у коментару испод стави нешто типа "бући бући крофнице моја"... Тако је мојој сестри неки тип који је прогањао оставио неке стихове (мсм није да ја нисам за то али лик је дебил то и она тврди) и ја написао нешто типа "красно, заиста красно, дирнуло ме" од тад не ставља ништа.

Kako ja ovo da shvatim?
I stolica Vam je vise nego redovna jelda?

Sta je on rekao na to?
Hm... kao.. drugarica, nisu se dugo videli, pa zato...

na zid ispred skole,ili ispred zgrade?:lol:
Ma na Fejsbukov zid... smokvo, baš si prosta....:lol:
Ти сад у коментару испод стави нешто типа "бући бући крофнице моја"... Тако је мојој сестри неки тип који је прогањао оставио неке стихове (мсм није да ја нисам за то али лик је дебил то и она тврди) и ја написао нешто типа "красно, заиста красно, дирнуло ме" од тад не ставља ништа.
Ma ne planiram ja njega da branim od devojaka... nisam sposobna... on ima sto nekih drugarica, pa drugarica- bivših i tako... ko će to da stigne sve...

- - - - - - - - - -

I stolica Vam je vise nego redovna jelda?
To ćemo sutra da ustanovimo....:(

- - - - - - - - - -

mada nije lose to povremeno kad ne moze ceo dan da se jede,pa jos i dijareja,za cas se stese linija,a i dobije se onako lep, produhovljen izgled

Kad smo kod dijareje... paz'te se one nove bakterije....:D

To ti je draga izgovor valjda vidish:eek:kakva bre drugarica ex...drugarstvo izmedju mushkarca i zene nije moguce...osim ako se nikako ne svidjaju jedno drugom, ali i tada se pojavi situacija, ili ako je jedno od njih gej...a njih dvoje bili u vezi...tvoj dragi bi da sedi na dve stolice:cool:

To ti je draga izgovor valjda vidish:eek:kakva bre drugarica ex...drugarstvo izmedju mushkarca i zene nije moguce...osim ako se nikako ne svidjaju jedno drugom, ali i tada se pojavi situacija, ili ako je jedno od njih gej...a njih dvoje bili u vezi...tvoj dragi bi da sedi na dve stolice:cool:

Msm, tema jeste sprdnja, ali situacija je realna...
Isto tako ima i najbolju drugaricu, koju zna od osnovne škole... tri sata kod nje, meni se ne javlja... ne sećam se više ni ja što sam ga zvala...:D

Kako ja ovo da shvatim?

Ne znam sto da ti zborim. Koliko ste zajedno? Nek stavi status da je relationship i neku izmedju ostalog i tvoju sliku pa nek bivse i drugarice stavljaju sta hoce...
Zamisli sad da je on npr. Sasa Kovacevic (to mi palo na pamet), koliko i sta bi mu svaki dan stizalo :lol:
'Ebes srce na zidu, bitno je ko je njemu u srcu.... : )

Ne znam sto da ti zborim. Koliko ste zajedno? Nek stavi status da je relationship i neku izmedju ostalog i tvoju sliku pa nek bivse i drugarice stavljaju sta hoce...
Zamisli sad da je on npr. Sasa Kovacevic (to mi palo na pamet), koliko i sta bi mu svaki dan stizalo :lol:
'Ebes srce na zidu, bitno je ko je njemu u srcu.... : )
5 meseci, status veze je objavljen...
Дај је Вуку Бојовићу као храну за лавове.. Шалим се, они једу само квалитетно месо хахаха
U to šta te jadne životinje jedu neću da ulazim...

- - - - - - - - - -

a jel joj odgovorio nesto?

Da... ćao, ime, bez srca...

Msm, tema jeste sprdnja, ali situacija je realna...
Isto tako ima i najbolju drugaricu, koju zna od osnovne škole... tri sata kod nje, meni se ne javlja... ne sećam se više ni ja što sam ga zvala...:D

Joj bre ne verujem ja nesto u ta musko-zenska prijateljstva, ali ima muskih koji takve drugarice imaju, bas glupava situacija...nek te upozna sa drugaricom, moras da steknes poverenje inace ne gine ti svakodnevna dijareja :sad2:
:lol:

Ал то кад ми на фејсу ставе "ин а рилејшншип" то ми тек кома.. А доживотна кома ми је оно врате се из клуба у 4 ујутру ставе то да су у вези, онда кад се пробуде ставе да су раскинули јер не знају ни што би били заједно хаха

Back