Srce koje boje?

Da, navodno svaka boja nešto znači ali ja šaljem crvena. Ne znam značenja boja. Jednoj prijateljici šaljem ljubičasta jer joj je to omiljena boja. Na jesen ponekad pošaljem nekome zelena i narandžasta u bojama jeseni, a sa odmora može i plavo. U sunce ti, kakva romant'ka!
 
Crveno srce je posebno rezervisano za one prema kojima gajite bezrezervnu ljubav, bilo da se to radi o prijateljstvu, romantičnoj ljubavi, strasti i pozitivnim osećanjima.
Narandzasto srce -Nedefinisan odnos ili onaj koji je najsličniji vezi podrazumeva slanje ovakvih srca. Ukoliko flertujete sa nekim i ovo srce je odličan način da mu pokažete koliko vam se sviđa.
Žuto srce- Ova boja je najsličnija zlatnoj pa se za ovo srce i vezuje fraza „zlatno srce“ i šalje se onome za koga mislimo da poseduje takvo srce, da je ljubazan i dobrodušan ili kada ukazujemo na neke stvari koje nam se čine optimističnim.
Plavo srce - Ova boja koja podseća na nebo ili more ima umirujući karakter i namenjena je za najbliže za braću i prijatelje kada želite da im pokažete koliko verujete u njih.
Ljubičasto srce- u ličnom ćaskanju ono znači da je neko zaljubljen u vas i da oseća fizičku privlačnost.
Crno srce- se koristi da izrazi stvarii najčešće ironično ili neku objavu koja ima veze sa sramotom ili crnim humorom. U mnogim slučajevima koristi se za objavu tužne vesti.
Belo srce- Ovaj emodži predstavlja najčistiju ljubav i često se koristi kao znak podrške.
 
zeleno srce više predstavlja ljubomoru i posesivnost i može iskazivati određeu dozu ljutnje. Može izraziti blagu ljubomoru, ali i sreću zbog prekida nekih toksičnih veza vaših prijatelja iz okoline.
 

Back
Top