milan11
Primećen član
- Poruka
- 748
Nije tacno da tako razmisljamo. I nemoj vise da stavljas takve slike.
Hvala
Moderator
"muski mozak";-) eto kako mi razmisljmo
Hvala
Moderator
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije tacno da tako razmisljamo. I nemoj vise da stavljas takve slike.
Hvala
Moderator
Milance,šta ono beše? Srce!!! Uvek.:-)
Ljubav počnje tamo gde razum prestaje...dakle, srce..

Slazem se sa vama ali mislim da isto tako nije fer ni prema deci ni prema muzu rasturati porodicu, zbog sta bi bilo kada bi bilo! Imam solidan brak i nisam ocekivala princa ali eto ponekad zalutam u svojim mislima. Mozda idealizujem nesto sto je bilo davno a mozda ne! Znam samo da sam se kraj njega osecala najvoljenijom zenom na svetu!![]()
NIKAKO NEBI BILO TO UREDU ,ALI NEMOZE NAM NIKO OTETI NASE SNOVE KOJE NISMO USPELE DA OSTVARIMO
DALI SMO BILI PREMLADI ILI NIMO BILE SVESNE STA JE PRAVA LJUBAV.SAD JE OVO BRAK I MORAMO DA CUVAMO TO STO IMAMO
BICE SVE UREDU ,SAMO UVEK DAJ SRCU DA VODI I NEBOJSE NIKADA BOLA .UVEK SE MORA ICI SRCEM...................doživela sam pravu istinsku ljubav, i ako sam ostavljena a samim tim i povređena biram srce jeste da tim izborom možeš da doživiš najveći poraz ali ćeš bar na trenutak osetiti najdivnije osećanje koje se zove ljubav...........................i neće ti biti žao što si dao sebe.....................
Vec jesi ako si iskren u izboru:-)