gost 74285
Domaćin
- Poruka
- 4.881
Sledim put srca kao Don Kihot od Manče... Pa "il' pukovnik-il' pokojnik"...Ovo drugo shvatiti doslovno... Ako se više ne pojavim znajte da je zato
![]()
:shock::shock::shock:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sledim put srca kao Don Kihot od Manče... Pa "il' pukovnik-il' pokojnik"...Ovo drugo shvatiti doslovno... Ako se više ne pojavim znajte da je zato
![]()
Dok sam bio mladji srce, kad osta bez njega - razum![]()
Znači i ti dade srce na dlanu... umesto njega, na tom mestu sada je razum....

..ili se to podrazumeva

ne rece li ti da je rupa na dlanu..ili se to podrazumeva
![]()

........:shock:ne rece li ti da je rupa na dlanu..ili se to podrazumeva
![]()
Opet zbunjena:-)

Eto još jednog dokaza da je čovek razumno biće! ;-)Sibila,nisi ti kriva što nisi shvatila:-). Ja sam pobrkala postove,KK je spominjala rupu na dlanu..:-),eto šta rade dugi nocni razgovori i planete8)
I ne treb da budeš. :-) uz NADŽAK se uvek vezuje i BABA,a gde smo mi još od toga. Mada.. Ja kad porastem bit cu NADŽAK 8) :-)
Zanima me da li ste i vi nekada doziveli pravu ljubav ali ste zbog nekog razloga slusali razum a ne srce? Meni se to dogodilo pre dvanaest godina, prekinula sam nesto najlepse pod pritiskom drugih. Sad sam u braku i imam decu ali i dalje volim njega, a on je jos uvek sam i nikada vise nije imao ozbiljnu vezu! Jos uvek se pitam da li je trebalo da se borim!:sad: