srce ili razum?

• Začetnik teme Začetnik teme abvg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
he2153c17b06116_myspace-1.gif

Maleni dečak gledao je zvezdu i počeo jecati.
Zvezda mu reče: Dečače, zašto plačeš?
A dečak joj odgovori: Toliko si daleko, nikada te neću dotaknuti.
A zvezda mu reče: Dečače, da već nisam u tvome srcu, Ti me ne bi ni vidio.

John Magliola
pib1851.jpg

Tajna

Tajnu svoga srca ne zadrzi za se, ljubavi moja!
Kazi je meni krisom, samo meni.
Ti sto se osmjehujes tako slatko, sani tiho,
moje ce te srce cuti, ne moje usi.
Gluva je noc, dom je njem, pticija gnijezda
obavija san.
Povjeri mi tajnu svoga srca kroz uzdrzane suze,
kroz drhtavi osmejak, kroz sladak stid i jad.

he2b7f953ca2840_myspace-1.gif

Interesantno, slicnu sam temu postavila prosle godine (cini mi se tako) - neznam sta je sa istom.
Glasam za ljubav ali uz razum, odnosno, RAZUM na prvom mestu. Imala sam dilemu ali ne srca i duse da svoju srecu gradim na temeljima tudje, povukla se i nestala /zauvek nestala iz njegovog zivota a njega izbacila iz svog/. Nije mi bilo lako i nije ni sada. Pomirila se sa sudbinom da bi sve bila greska i KRAJ. Nadam se da se nikad necu vracati na staro - NIJE FER prema njoj i njemu......
Jos osecam bol - uveravam sebe da je sve ruzan san.

ova tema me dotukla.sve sto ste rekli!!!! hej , pa zar toliko istih dilema u nasim glavama ima. jos sam tuznija zbog toga. da li je moguce da u zivotu mora da se pati,bilo da odaberete ljubav ili razum.

ja sam odabrala razum pre neki dan. svesna da moram da guram pod tepih prava osecanja koja ZNAM da jesu prava. i kad je tako, pitala sam i njega, kako odabrati drugu soluciju, kako je on vec napravio takav jedan izbor i zivi u njemu "da ne ispadne skot".svakako ne zelim da ostanem sama ceo zivot.
kako to sudbina namesti, pojavio se neko ko "zasluzuje moju paznju" i ocigledno zeli zajedncu i skroz je normalan. a ja ne znam kako.....sve to....ja volim njega ( ne pitajte, naravno i on mene, ali postoji ALI...). pitam se hocu li i ja kao vi, posle 10-20 godina pitati se kakav sam izbor napravila, kad znam da ostajem bez moje prave ljubavi .

ova tema me dotukla.sve sto ste rekli!!!! hej , pa zar toliko istih dilema u nasim glavama ima. jos sam tuznija zbog toga. da li je moguce da u zivotu mora da se pati,bilo da odaberete ljubav ili razum.

ja sam odabrala razum pre neki dan. svesna da moram da guram pod tepih prava osecanja koja ZNAM da jesu prava. i kad je tako, pitala sam i njega, kako odabrati drugu soluciju, kako je on vec napravio takav jedan izbor i zivi u njemu "da ne ispadne skot".svakako ne zelim da ostanem sama ceo zivot.
kako to sudbina namesti, pojavio se neko ko "zasluzuje moju paznju" i ocigledno zeli zajedncu i skroz je normalan. a ja ne znam kako.....sve to....ja volim njega ( ne pitajte, naravno i on mene, ali postoji ALI...). pitam se hocu li i ja kao vi, posle 10-20 godina pitati se kakav sam izbor napravila, kad znam da ostajem bez moje prave ljubavi .

Ako je prava ljubav verovatno ces se pitati, ili ces je bar cuvati u lepom secanju!

Back