SibilaRea
Domaćin
- Poruka
- 3.516
Nema svrhe razmišljati da li si dobro postupila, to si već uradila. Glavu gore i pogled napredKada to dozivis u 38. god., kada vec imas porodicu onda je to zezenuto.E pa onda poslusas RAZUM- a mozda sam i pogresila?

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema svrhe razmišljati da li si dobro postupila, to si već uradila. Glavu gore i pogled napredKada to dozivis u 38. god., kada vec imas porodicu onda je to zezenuto.E pa onda poslusas RAZUM- a mozda sam i pogresila?

neka... neka... To bi onda značilo...![]()
da, srce i onda stradaš![]()
:shock:boze pp sto si pametan i mudar.iskustvo da ili ne pitanje je sadPa ako hoces da volis, onda moras da stradas, al' za nagradu se osecas ispunjenom. Ako neces da volis, onda satires, pobedjujes, al' ostajes isprazna. Bulgakov je to lepo napisao: "Onaj koji voli, trpi i snosi sudbinu onog koga voli."
Stvoritelj nam je dao izbor, na nama je da odlucimo;-)

znam da sam dao pogresnoj.Znao sam to od pocetka..ali...opet...nisam uspeo da se zaustavim....
naravno da imam dushu iako sam mushko....bash zato i kazem nikako razum....
a to gde smo ceo tvoj zivot ? pa sreco...trazis na pogresnim mestima![]()
znam da sam dao pogresnoj.Znao sam to od pocetka..ali...opet...nisam uspeo da se zaustavim....
naravno da imam dushu iako sam mushko....bash zato i kazem nikako razum....
a to gde smo ceo tvoj zivot ? pa sreco...trazis na pogresnim mestima![]()
:shock:boze pp sto si pametan i mudar.iskustvo da ili ne pitanje je sad