srce ili razum?

• Začetnik teme Začetnik teme abvg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da odmorim dusu

Jastukom mi miris kose
tvoje prolazi
zrakom plove uspomene
zora ih ne odnosi

Da te nemam pamet shvata
dusa svom se Bogu moli
al' te srce uvijek vraca
jos sam zena koja voli

Ne vrijedi plakati, ne vrijedi lagati
suza te hiljadu ne moze vratiti
pjesme mi svirajte, vesele birajte
da sve zaboravim, da odmorim dusu

Lice mi je kao knjiga
vec procitana
'zalud kazem, bas me briga,
ne, ja nisam iskrena

Djurdjica Barlovic

5457.jpg

Da li ste sigurni da poznajete tajne svog srca...da li zaista zelite da osvestite Istinu i Ljubav u sebi...?
Koliko je to iskreno,da li ste spremni da odbacite predstave i da sebe samo POSMATRATE onakvim kakvim zaista jeste,bez predrasuda?Keep your mind open...PROBUDITE SE,ovo sto vidite je zacaran san...Srca vase zna Istinu...Sve je jedno..Love is the Low...

Da li ste sigurni da poznajete tajne svog srca...da li zaista zelite da osvestite Istinu i Ljubav u sebi...?
Koliko je to iskreno,da li ste spremni da odbacite predstave i da sebe samo POSMATRATE onakvim kakvim zaista jeste,bez predrasuda?Keep your mind open...PROBUDITE SE,ovo sto vidite je zacaran san...Srca vase zna Istinu...Sve je jedno..Love is the Low...

..Love is the Low;)

nisam citala sve komentare.manje boli verovatno kad se poslusa razum.ja sam poslusala srce.posle 21 godine shvatila sam da sam samo ja bila ta koja je verovala u bajke.ali...bajke su izmisljene price one se ne zive o njima se samo sanja.a ja volim da sanjam.sta cu kad sam prokleta. pontije ljubavi pa gde si se tu sakrio.

E pa AmiA, tako to ide. Jedna osoba uvek prica bajku, a druga je slusa ;-) Jos ako poveruje u nju, ajoooj 8-)

Back