vidim Ponti pita za "anketu"
zbog moje poslednje ankete
sam se tri dana izvlacio tako
da sam batalio anketiranje za sada
![]()
milance,
svi su te lagali

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vidim Ponti pita za "anketu"
zbog moje poslednje ankete
sam se tri dana izvlacio tako
da sam batalio anketiranje za sada
![]()

A ja se sinoc zezao u kojim cu regionima BGD-a da napravim anketu. Al sad cu stvarno da svratim da ih pitam, zivo me zanima njihovo misljenje.
pa ja htedoh da kazem, ko da su svi iz bg pa znaju na sta ti mislis i koje regione.
tako ja duboko razmisljala pa se setih sta bi to moglo biti
i ceo dan cekam rezultate i analizu , a on jos nije ni otiso![]()
nemoj ti moj milane da se izvlacis, niti batalais!vidim Ponti pita za "anketu" zbog moje poslednje ankete sam se tri dana izvlacio tako da sam batalio anketiranje za sada![]()
Zanima me da li ste i vi nekada doziveli pravu ljubav ali ste zbog nekog razloga slusali razum a ne srce? Meni se to dogodilo pre dvanaest godina, prekinula sam nesto najlepse pod pritiskom drugih. Sad sam u braku i imam decu ali i dalje volim njega, a on je jos uvek sam i nikada vise nije imao ozbiljnu vezu! Jos uvek se pitam da li je trebalo da se borim!:sad:[/QUOTE
On je trebao da se bori za tebe
Mlada sam se udala,mozda ne bi da sam slusala razum.
Hvala bogu da sam poslusala srce,danas sam sretna zena![]()
Pa sta si nocas radio8-)Jos je rano. Tek oko 21h-22h izlaze na "teren" ;-)
Pa sta si nocas radio8-)
nemoj biti neodgovoran8-)
Mlada sam se udala, mozda ne bi da sam slusala razum.
Hvala bogu da sam poslusala srce, danas sam sretna zena
![]()
Zanima me da li ste i vi nekada doziveli pravu ljubav ali ste zbog nekog razloga slusali razum a ne srce? Meni se to dogodilo pre dvanaest godina, prekinula sam nesto najlepse pod pritiskom drugih. Sad sam u braku i imam decu ali i dalje volim njega, a on je jos uvek sam i nikada vise nije imao ozbiljnu vezu! Jos uvek se pitam da li je trebalo da se borim!:sad:[/QUOTE
Svaka cast!
pobecices, aj se kladimo!ovo kako vise napredije tema ja se vagam cas "srculence" pa cas " razumcic" pitaj boga sta ce na kraju da bude

ovo kako vise napredije tema
ja se vagam cas "srculence" pa cas " razumcic"
pitaj boga sta ce na kraju da bude

ovo kako vise napredije tema ja se vagam cas "srculence" pa cas " razumcic" pitaj boga sta ce na kraju da bude
Glasam za srce!![]()
nisam citala sve komentare.manje boli verovatno kad se poslusa razum.ja sam poslusala srce.posle 21 godine shvatila sam da sam samo ja bila ta koja je verovala u bajke.ali...bajke su izmisljene price one se ne zive o njima se samo sanja.a ja volim da sanjam.sta cu kad sam prokleta. pontije ljubavi pa gde si se tu sakrio.
Ma ne bezi se od toga, razum svakako bi, al' " djavo je sladak" ;-)
cekas da te prodje.
milospn , svi kazu proci ce.
i ja sam pocela da cekam.
javicu ti ako bude nekih pomaka.
Ili ides na NSS /navodno spontani susret/, koji naravno lepo isplaniras+ A, B, C rezervni podplanovi, u slucaju da nesto krene naopako,
ili ovo sto ti je Sanitarka napisala. Trece nemas.
Javi mi obavezno.Ja cas cekam, cas gledam da mi nesto odvrati paznju ali mi tesko ide