srce ili razum?

• Začetnik teme Začetnik teme abvg
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
4952745.gif

Dobro jutro svima!

Evo bila sam vedna pa sam nam spremila poslasticu...

P.S. Iskreno meni se ova tema zalepila za srce i pomutila mi razum...ne mogu bRez nje...svaka cast svemu i svima...al i srce i razum su mi ovde...a Dragi nam Bunta nek presudi razumno i srchano!
Drugari...

Pa ni to ne znam, da li sam stvarno volela... Ako jesam, znam da volim jos uvek...
Nego, srce me tera da mu sve oprostim i zaboravim,i da se on iskreno kaje...
A razum mi kaze da budem na oprezu, da vuk dlaku menja, ali cud nikada...
Jooj... :cry:

Lepo je sve to,ali samo na papiru.Razumno postupaju osobe koje svesno kalkulišu između potrebe ostvarivanja određenog cilja u vezi.Hemija jednog pogleda,glasa koji vas dovodi do stanja kada niste svesni nikakvih daljih posledica po vas,je u stvari ono što prevodomo u žargonu (Srce).Pa i po cenu da unapred gubite bitku,vi još krećete sa spuštenim kopljem i bez ikakvog garda.Ali to je život.Takve stvari se pamte,i za taj trenutak treba živeti!

Don't break my heart again, like you did before.
Don't break my heart again, I couldn't take anymore .

Pa ni to ne znam, da li sam stvarno volela... Ako jesam, znam da volim jos uvek...
Nego, srce me tera da mu sve oprostim i zaboravim,i da se on iskreno kaje...
A razum mi kaze da budem na oprezu, da vuk dlaku menja, ali cud nikada...
Jooj... :cry:

Ma slusaj intuiciju, ono sto prvo pomislis, to je tvoj iskon, ma koliko god da je nebulozno.
A Srce i Razum lazu, pa ne znaju za Boga ;-) I pratis snove, ako je u snovima drugacije, onda ga ne volis i pa-pa.

Back