Pontije Pilat
Aktivan član
- Poruka
- 1.099
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Cini ti se, ja volim svoju profesiju, narocito kad se radi o suptilnim i delikatnim stvarimaHaaa, onda bi ti bilo dosadno![]()
Cini ti se, ja volim svoju profesiju, narocito kad se radi o suptilnim i delikatnim stvarima![]()
Zanima me da li ste i vi nekada doziveli pravu ljubav ali ste zbog nekog razloga slusali razum a ne srce? Meni se to dogodilo pre dvanaest godina, prekinula sam nesto najlepse pod pritiskom drugih. Sad sam u braku i imam decu ali i dalje volim njega, a on je jos uvek sam i nikada vise nije imao ozbiljnu vezu! Jos uvek se pitam da li je trebalo da se borim!:sad:
Ali meni je neverovatno drago sto volis svoj posao, ali ja bih radije svoj mozak lecio bez hirurgijeIpak SRCE, dok si "skakala" sve je bilo Ok, kako si prestala odmah si se dohvatila mog mozga 8-)
TA-NA-NA....NA....! Iznudih ti priznanje !!!!! Ovo je istorijski trenutak za temu!!!!!
Eheeeej polako, nisam to ja, to je Jack Daniels![]()
Haa, lepo je ovo cuti, ali...cuvaj se NAJBOLJE drugarice.Dozivela sam pravu ljubav i to samo zato sto sam poslusala drugarice koje su mi rekle pruzi mu sansu...![]()
vidis da nema razuma kad se skace bez otvorenog padobrana!
Zakljucak?
Hoce, ali ne KRAS-ove 8-)Oce neko bajadere8)
Hoce, ali ne KRAS-ove 8-)
Nista protiv Tebe licno, naprotiv tebe gotivim, ali nemoj KRAS molim te. Kada oni nama budu pospesili privredu, kao sto smo mi njima, mozda i uzmem. Ovako, nista ni od njihovih, ni od slovenackih proizvoda. Mene Merkator i Idea jos nisu videli![]()
Haa, lepo je ovo cuti, ali...cuvaj se NAJBOLJE drugarice.
Da ispostujemo temu, znaci da je odlucio RAZUM /savet drugarica/?
Ma zakljucak je Smirnof ili AbsolutZato sam i postavila pitanje![]()
Ma to ti ne vredi. Mozes da mislis svojom glavom kol'ko hoces, kad ti naidje fatalna osoba mozes da se slikas ;-) I to je uvek tako.Razum i to ne moj... (nikad nisam znala da mislim svojom glavom)
E ja necu. Moja ujna je ostala da zivi u Hrvatskoj /Zagrebu/, ali kad god je donela bajadere, nije mi padalo na pamet da ih uzmem. Ovi moji su se razbili, al' ja NECU.aaa..ne ostecujem drzavu ipakhranim se ustvari samo direktnim uvozom o familijarnom trosku
![]()
Tek bi stucala kad bi tu stolicu okrenula obrnuto 8-)
A sta sada? SRCE ILI RAZUM?![]()