Srboubica Tači: Rusija će priznati nezavisno Kosovo

Rusi će priznati Kosovo, jer samo tako može njihovo priznaje Abhazije i Južne Osetije dobiti na težini.
To je bar jasno. :mrgreen:

Хебе се Русима, да ли ће неко признати Абхазију и Јужну Осетију. То ће та коју годину бити део Русије, као што је и било пре него што је Стаљин цртао нове границе и правио велику Грузију.

Неки овде заборављају да је Русија за време Јељцина била пред распадом и није ни била озбиљна држава. Колико су се они захебавали са Чеченима, а Путин то среди брзо и крај Чеченије. Нико на западу није веровао да ће Русија интервенисати у Грузији, зато су оном лудаку у Тифлису дали зелено светло, а онда му је Рус за пет дана уништио целу војску.

Poslednja izmena:
Izvini, malko si neupućen. O bombardovanju se pričalo 2 meseca pre početka, na CNN-u je sve zvonilo. Ajde nađi mi jedan, dakle jedan zvanični dokument kojima su Rusi osuđivali bombardovanje. To sigurno ne možeš, sem par ludaka koji su kteli da šalju Kozake u Srbiju, Rusija je ćutala ko zalivena, a u to vreme se itekako odvijala bilateralna rusko-američka saradnje. Zato, idi ti i leči se, i smanji supstance koje uništavaju pamćenje.

Има изјава Бориса Јељцина од 24./25.3.1999 године, где је рекао да је НАТО извршио агресију на Југославију. Примаков је ту играо за нас, али је немачки канцелар Кол добро платио оне који су управљали Јељцином и овај је сменио Примакова, а ставио неког Степашина, који је одмах избачен после прекида агресије.

Pa isto su pricali i za Grcku, pa kad je Bakojani dosla 'vamo, a nasi novinari je priupitali za to, zena se nasmejala i pitala: "A odakle vama ideja da se nasa pozicija tako menja preko noci?"

Siptari su ziveli sa nama sto godina u ovoj zadnjoj turi, znaju kakve smo paljevine. Imam utisak da takve vesti plasiraju iz ciste zayebancije, k'o kad ja zezam kera laserom.

Pa isto su pricali i za Grcku, pa kad je Bakojani dosla 'vamo, a nasi novinari je priupitali za to, zena se nasmejala i pitala: "A odakle vama ideja da se nasa pozicija tako menja preko noci?"

Siptari su ziveli sa nama sto godina u ovoj zadnjoj turi, znaju kakve smo paljevine. Imam utisak da takve vesti plasiraju iz ciste zayebancije, k'o kad ja zezam kera laserom.

ma siptari se najmanje pitaju oko svega

Хебе се Русима, да ли ће неко признати Абхазију и Јужну Осетију. То ће та коју годину бити део Русије, као што је и било пре него што је Стаљин цртао нове границе и правио велику Грузију.

Неки овде заборављају да је Русија за време Јељцина била пред распадом и није ни била озбиљна држава. Колико су се они захебавали са Чеченима, а Путин то среди брзо и крај Чеченије. Нико на западу није веровао да ће Русија интервенисати у Грузији, зато су оном лудаку у Тифлису дали зелено светло, а онда му је Рус за пет дана уништио целу војску.

Управо....Руси су постали веома зезнути...и са њима се више нико неће "шалити"
Прошли су ти дани...Русија из сата у сат јача..док вавилонија из сата у сат пропада...
Рачун је јасан...

Terorista,Srbo-mrzac i ubica je danas izjavio da će Rusija priznati nezavisno Kosovo a zašto je to rekao to bi trebalo da razmišlja naš presednik Tadić sa kompletnom vladom i da odmah daju odgovor Srpskom narodu o čemu se radi.
Iako je terorista ipak je zapadu dupelizac i ima dovoljno para da kupi naklonost mnogih uticajnih političara u Srbiji i svetu.

prvo nebih zeleo sad da raspravljam da li je neko tako nesto rekao ili ne ali ajde da vidimo jednu i raspravimo jednu davno izrecenu IZJAVU tih istih predsedavajucih iz RUSIJE.
Ako se nevaram a nevaram se taj isti Putin je rekao sledece: "da on ne moze biti veci Srbin od samih Srba"!
Sad ako pogledamo desevanja u poslednjih 2-5 godina ta nasa 5kolonaska pro EU zastupnicko,izdajicka formacija koja uziva i parca Srbiju vremenskim periodom,misleci da mi/ srbi navodno neznamo sta ko i kao cini/kao navodno zaboravljamo gubimo iz secanja cinjenice i situaciono stanje stvari na terenu!
Podizanje granica,EULEKS,LAZINARI Izbori izmedju DS i grupacija/udruzenje LOSIH protiv SRBIJE i sad eto kao naravno RUSI oce da priznaju i oni su krivi sad sto je se KOSMET pod NATO-EU-Siptarskom agresijom proglasilo Drzavom a eto nasa DRZAVA na celu s'kim necini nista ha ha ha...

ZIVELO PRAVOSLAVLJE ZIVELA SRBIJA
SPAS SRBIJE

prvo nebih zeleo sad da raspravljam da li je neko tako nesto rekao ili ne ali ajde da vidimo jednu i raspravimo jednu davno izrecenu IZJAVU tih istih predsedavajucih iz RUSIJE.
Ako se nevaram a nevaram se taj isti Putin je rekao sledece: "da on ne moze biti veci Srbin od samih Srba"!
Sad ako pogledamo desevanja u poslednjih 2-5 godina ta nasa 5kolonaska pro EU zastupnicko,izdajicka formacija koja uziva i parca Srbiju vremenskim periodom,misleci da mi/ srbi navodno neznamo sta ko i kao cini/kao navodno zaboravljamo gubimo iz secanja cinjenice i situaciono stanje stvari na terenu!
Podizanje granica,EULEKS,LAZINARI Izbori izmedju DS i grupacija/udruzenje LOSIH protiv SRBIJE i sad eto kao naravno RUSI oce da priznaju i oni su krivi sad sto je se KOSMET pod NATO-EU-Siptarskom agresijom proglasilo Drzavom a eto nasa DRZAVA na celu s'kim necini nista ha ha ha...

ZIVELO PRAVOSLAVLJE ZIVELA SRBIJA
SPAS SRBIJE

Ćuti da ti ne ukinemo grand shou :lol:

Каквих све умно поремећених има у Србији то се види и на овом форуму. Русија је кроз историју много помогла Србији. Да није ње још би Србија била под турцима, Русија је ушла у први светски рат због Србије, Русија је ослободила Србију од немачке окупације у другом светском рату (американци су са енглезима сто пута горе бомбардовали Србију од хитлера).

Јелтсин је издајник и кретенски је упоређивати пијандуру издајничку са садашњим руским председником и премијером. Амерофили болесноумни за вас нема спаса.

"Rusija neće priznati Kosovo"
20. februar 2009. | 12:01 -> 12:21 | Izvor: FoNet, Tanjug
Moskva -- Ni o kakvom ruskom priznanju Kosova ne može biti reči, kaže šef ruske diplomatije Sergej Lavrov nakon tvrdnji Hašima Tačija da će i Rusija priznati Kosovo.

Lavrov (Fonet, arhiva)
Posle susreta sa ministrom spoljnih poslova Srbije Vukom Jeremićem u Moskvi, Lavrov je tako komentarisao jučerašnju izjavu kosovskog premijera Hašima Tačija beogradskom dnevniku "Politika" da će i Rusija priznati Kosovo.

"Kosovski premijer Hašim Tači iznosi kao stvarno ono što bi želeo”, rekao je Lavrov, dodajući da "Tači svakako nije taj koji bi trebalo da istupa u ime Ruske Federacije".

"Stav Rusije izlaže njeno rukovodstvo i ja sam ga danas potvrdio. I nikakve dvosmislenosti ne može biti", prenela je agencija Itar-tas.

"Rusija neće priznati Kosovo"
20. februar 2009. | 12:01 -> 12:21 | Izvor: FoNet, Tanjug
Moskva -- Ni o kakvom ruskom priznanju Kosova ne može biti reči, kaže šef ruske diplomatije Sergej Lavrov nakon tvrdnji Hašima Tačija da će i Rusija priznati Kosovo.

Lavrov (Fonet, arhiva)
Posle susreta sa ministrom spoljnih poslova Srbije Vukom Jeremićem u Moskvi, Lavrov je tako komentarisao jučerašnju izjavu kosovskog premijera Hašima Tačija beogradskom dnevniku "Politika" da će i Rusija priznati Kosovo.

"Kosovski premijer Hašim Tači iznosi kao stvarno ono što bi želeo”, rekao je Lavrov, dodajući da "Tači svakako nije taj koji bi trebalo da istupa u ime Ruske Federacije".:D

"Stav Rusije izlaže njeno rukovodstvo i ja sam ga danas potvrdio. I nikakve dvosmislenosti ne može biti", prenela je agencija Itar-tas.

ne znam odakle sipcu sevnula ideja...:D nece ih nikada priznati, ima da i ostali po nalogu povuku priznanja..ojha.:D

Rusija sigurno nece priznati Kosovo ako nase vlasti ni javno a posebno ni tajno ne budu vodile antirusku politiku ! A mnogi bi u DS i G17 kao i u LDP i LSDV voleli da Rusi priznaju Kosovo i da im tako daju opravdanje da to ucine i oni,ne bi me zacudilo da cak i na neki nacin rade na tome !

DS i G17 definitivno unistavaju Srbiju u svakom pogledu i tvrdim da nam nece biti ni u cemu bolje sve dok su gore pomenute stranke na vlasti...dok se ne resimo njih Srbiji i srpskom narodu ce biti sve gore i gore !

Back