buudala
Stara legenda
- Poruka
- 82.381
niko nije crkavao od gladi a da se gladan šeta od dućana do dućana u potrazi za specifičnim bazerdžanomMa kakvi, u tom periodu ljudi crkavali od gladi..
Nije bilo ovisnika o kari kao danas, samo tozla
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
niko nije crkavao od gladi a da se gladan šeta od dućana do dućana u potrazi za specifičnim bazerdžanomMa kakvi, u tom periodu ljudi crkavali od gladi..
Nije bilo ovisnika o kari kao danas, samo tozla
Normalan i pametan covek u ovoj zemlji, kao sto je Bixi, mora da se drogiraČudan je to svet, svaka izjava je dvosmislena![]()
Normalan i pametan covek u ovoj zemlji, kao sto je Bixi, mora da se drogira
Misliš da se Bosanci obrezuju?Ваљда Половина јер му после сунећења остала половина?
Bixi se definitivno prodala Šešeljevoj stranci SNS koja je na vlastiNormalan i pametan covek u ovoj zemlji, kao sto je Bixi, mora da se drogira
sve to sorošijada pustaBixi se definitivno prodala Šešeljevoj stranci SNS koja je na vlasti
Vidi ona je NAJPREVODJENIJA I NAJIZVODJENIJI srpski pisac u svetu! Nista Ivo Andric ,nista Milorad Pavic vec Biljana Srbljanovic. Ja znam onu seriju na Tv sto je bila dobra Otvorena vrata. Ima kintu sigurno ali interesovanja su joj specificna. Zamisli ovo da analizira ovu pesmu ,od pre 200 godina u savremenim okolnostima shvatanja silovanja.
čim sam se vratio sa bolovanjaНе причај да су тебе звали на фирмину прославу?
Uvek sam imao utisak da joj je ona u stvari osnovna vokacija .Bixi se definitivno prodala Šešeljevoj stranci SNS koja je na vlasti
Izgubićeš ti to ponovo, ne sekiram se ja.čim sam se vratio sa bolovanja
i platili mi što sam bio kući
ne znam kako im se isplati?
ma odradio sam ja to njima...
čim sam se vratio sa bolovanja
i platili mi što sam bio kući
ne znam kako im se isplati?
ma odradio sam ja to njima...
to bre bilo pre par godina eeeeeIzgubićeš ti to ponovo, ne sekiram se ja.
U pitanju je permutacija imena.Vazna je sustina.Ali ipak ti hvala,na upozorenju.Bitno je ipak to,da nije izgubila nevinost u toj magazi.....Pobrljavio si ..
Suljo joj je valjda ćaća i on je aga . a Mujo ju je navukao u magazu .
У оваквом свету- да...Vidi ona je NAJPREVODJENIJA I NAJIZVODJENIJI srpski pisac u svetu! Nista Ivo Andric ,nista Milorad Pavic vec Biljana Srbljanovic.
Замишљам да госпоџа Хувер хоће да се уфура у тренд ове хистерије забрана Дизнијевих цртаћа и политичке коректности до бесмисла, па се досетила после две добре лајне како је Фата нашла оно што је и тражила, али се предомислила после, као и ове наше глумичице, после 20 година...Zamisli ovo da analizira ovu pesmu ,od pre 200 godina u savremenim okolnostima shvatanja silovanja.
Nesto mi ne lici na pozajmicu."Ej bolan Mujo daj mi oku zlata".
https://rs-lat.sputniknews.com/anal...je-mujo-optuzen-za-silovanje-suljagine-fate-/oka zlata skoro 1,3 kg
znaci nije silovanje nego prostitucija
elitna
mada je silovanje ako nije platio![]()