Srbin u proseku zadužen 450 evrića!

• Začetnik teme Začetnik teme 1234
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Нагласак је дакле да спадамо у средње задужене земље, а не у "безнадежно задужене" како неки балвани покушавају да протуре.

Сам износ дуга јесте повећан, али је смањен као проценат бруто домаћег производа

На пример ако је амерички дуг 9 хиљада милијарди $, а амерички БДП 13 хиљада милијарди $,
значи да би им (грубо речено) требало 8-9 месеци чистог рада да се раздуже,
док би нама требало 4-5.

А 2000. године за време радикала нам је требало 20 месеци да га одрадимо.

Нагласак је дакле да спадамо у средње задужене земље, а не у "безнадежно задужене" како неки балвани покушавају да протуре.

Сам износ дуга јесте повећан, али је смањен као проценат бруто домаћег производа

На пример ако је амерички дуг 9 хиљада милијарди $, а амерички БДП 13 хиљада милијарди $,
значи да би им (грубо речено) требало 8-9 месеци чистог рада да се раздуже,
док би нама требало 4-5.

А 2000. године за време радикала нам је требало 20 месеци да га одрадимо.

hehehe,malo je glupo uporedjivati zemlje u kojima su 5 puta vece plate......klasicna manipulacija ds-a i ldp-a....ali nije ni u tome problem,ni tada u odnosu na njih nije tragicno.....
ALI stvar je u tome kao sto sam rekao,sto austijanci,ameri,nemci,britanci duguju sami sebi,odnosno koliko toliko svojim bankama tj.sami od sebe pozajmljuju i sami sebi duguju....dok mi dugujemo i placamo kamate onima koji nas kolju,ubijaju,otimaju tj.nemcima,jeshama i sl.....da mite repa dugujemo nasim bankama onda je OK:rtfm:,ali posto nije tako ovo je samo Katastrofa

Mentalitet naroda je takav da dete mora da ima N95 a ljudi kupuju LCD i Plazma Tv a gledaju na njima krs TV analogni program . iLi moraju da idu na more ne znam gde i onda ga placaju 15 meseci .
Pricaju ljudi price imam malu platu kao npr kaze imam platu 20.000 din , pa kako samo toliko . pa kao imam platu 30.000 al 10.000 din ajem na kredit tako da u stvari imam 20.000 . Mentalitet .

Back