SRBIN NOŽEM IZBO ROMA!

Kovač

Buduća legenda
Poruka
30.786
Mladić romske nacionalnosti Aleksandar N. (18) izboden je nožem na svojoj rođendanskoj proslavi sinoć, 15 minuta posle ponoći, nakon čega je sa teškim povredama prebačen na Klinički centar u Beogradu gde se lekari još bore za njegov život. Kada je čuo da mu je sin teško ranjen, od posledica infarkta preminuo je dečakov otac Nebojša.U tuči, koja se dogodila u Romskom domu u Čačku teške povrede ubodima nožem zadobio je M.V. (17), koji je primljen u čačansku bolnicu, dok su lakše povređeni Danijel D. (19) i Goran R. (24). Nakon ukazane lekarske pomoći pušteni su kući. Svi povređeni mladići su iz Čačka.Zbog sumnje da je prilikom napada na četvoricu mladića počinio krivično delo nanošenje teških teških i lakih telesnih povreda, čačanska policija uhapsila je maloletnog A.M.Kako “Blic” nezvanično saznaje, on je u romski dom došao sa dvojicom drugova i jednom drugaricom. Odmah po ulasku počeo je prisutnima na zabavi da psuje ’’cigansku majku’’, nakon čega je došlo do incidenta.Čačanska policija nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.

http://www.crnahronika.rs/sin-izboden-nozem-otac-preminuo-od-infarkta/

Mladić romske nacionalnosti Aleksandar N. (18) izboden je nožem na svojoj rođendanskoj proslavi sinoć, 15 minuta posle ponoći, nakon čega je sa teškim povredama prebačen na Klinički centar u Beogradu gde se lekari još bore za njegov život. Kada je čuo da mu je sin teško ranjen, od posledica infarkta preminuo je dečakov otac Nebojša.U tuči, koja se dogodila u Romskom domu u Čačku teške povrede ubodima nožem zadobio je M.V. (17), koji je primljen u čačansku bolnicu, dok su lakše povređeni Danijel D. (19) i Goran R. (24). Nakon ukazane lekarske pomoći pušteni su kući. Svi povređeni mladići su iz Čačka.Zbog sumnje da je prilikom napada na četvoricu mladića počinio krivično delo nanošenje teških teških i lakih telesnih povreda, čačanska policija uhapsila je maloletnog A.M.Kako “Blic” nezvanično saznaje, on je u romski dom došao sa dvojicom drugova i jednom drugaricom. Odmah po ulasku počeo je prisutnima na zabavi da psuje ’’cigansku majku’’, nakon čega je došlo do incidenta.Čačanska policija nastavlja rad na utvrđivanju svih okolnosti ovog događaja.

http://www.crnahronika.rs/sin-izboden-nozem-otac-preminuo-od-infarkta/

Eto vidiš, baš ono o čemu ti trubim na 'negativ' temi...
E, sad, zašto je ovaj događaj mnoooogo interesantniji kojekakvim ljudskopravašima od onog drugog? Zašto će ovo biti Oljin utisak nedelje, a ne ono drugo?
Misterija, prava...

Eto vidiš, baš ono o čemu ti trubim na 'negativ' temi...
E, sad, zašto je ovaj događaj mnoooogo interesantniji kojekakvim ljudskopravašima od onog drugog? Zašto će ovo biti Oljin utisak nedelje, a ne ono drugo?
Misterija, prava...

Da prvo sačekamo da vidimo da li je do incidenta došlo isključivo na rasnoj osnovi,što je po meni moguće jer postoji kod nas velika netrpeljivost prema Romima ili zbog nečeg drugog...

Nije perfekcija,jer Srbin nije bio sam,bio je sa dvojicom drugova i drugaricom,pročitaj prvo pa onda menjaj naslov.

Ali ovi nisu učestvovali u tuči....****** :evil: Tako smo se i ja i drugar tukli protiv 17 tipova i nastradali....međutim u našoj grupi je bilo 18 a njih 17, sa tim da smo samo ja i drugar prihvatili borbu i dobili batine a onih 16 mojih nazovi drugova su se razbežali.:kletva:

Davno sam ja pisao da će ove NVO koje favorizuju Rome istima napraviti medveđu uslugu. Romi imaju pravo na besplatnu školu Srbi nemaju. Romi se mogu voziti u autobusu za džabe Srbi ne mogu itd...Zato Srbi polako ali sigurno počinju ključati....a ko tad najebbe...pa obično najranjivije i najsiromašnije etničke grupe.

Back