Nadam se da ti je citirana pesma sve rekla ademe
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srdjan_NS:Nadam se da ti je citirana pesma sve rekla ademe
Srdjan_NS:Mogu oni da daju Srbima autonomiju ali u Skadru.
slavonija:ne stoji mi, kao Hrvatu, da se mijesam u unutrasnje probleme Srbije koje se ne ticu Hrvatske, ali ipak dozvolite da kazem svoje misljenje ..Srbija treba poduzeti i uciniti legalnu i legitimnu akciju, poput Oluje, i vratiti taj dio svoje okupirane teritorije pod suverenitet i nadzor Republike, odnosno drzave Srbije
slavonija:ne stoji mi, kao Hrvatu, da se mijesam u unutrasnje probleme Srbije koje se ne ticu Hrvatske, ali ipak dozvolite da kazem svoje misljenje ..Srbija treba poduzeti i uciniti legalnu i legitimnu akciju, poput Oluje, i vratiti taj dio svoje okupirane teritorije pod suverenitet i nadzor Republike, odnosno drzave Srbije
mali.adadjo.:lepo kažeš, ne stoji ti...aj sada marš u lepu ili tri lepe svejedno![]()
adem_ks:dragi moj hrvatu, srbi kazu: "ko s' djavolom tikve sadi...." ili si shvatio ne????
slavonija:shvatila, nadam se i ti...
slavonija:kod nas se samo ide u jednu lijepu, a nikako u tri...to sa tri je gadno popusilo...
Хеј Славонијо, а шта мислиш да направимо један Јасеновац за њих. Поштеди нас својих имбецилних савета.slavonija:shvatila, nadam se i ti...
Шта је, ''извињавамо се млого се извињавамо''. Само се ти зезај, па када вам укину подршку...adem_ks:drago mi je draga moja hrvatice. izvinjavam se![]()
Немања Аврамовић
Stvaranje sveta i srbi![]()
фебруар 19, 2007
Tokom stvaranja sveta Bog diktira anđelu:
"- Stvorićemo Nemce, oni će biti pedantni i plavi.
- Zatim ćemo stvoriti Francuze, oni će biti muzikalni i dobri kuvari.
- Stvorićemo Japance, oni će biti vredni i radni.
- Stvorićemo Brazilce, oni će biti veseli i dobri fudbaleri.
- I na kraju, stvorićemo Srbe, oni ce biti pametni, dobri u duši i radikali."
Nakon sto je završio dodeljen mu posao, anđeo pita Boga: "Kako to Bože (majku mu Božju) da si svim narodima dao po dve vrline, a Srbima tri?!?"
Bog: "Pazi stvarno, baš sam preterao... no Božja se ne menja. Evo kako ćemo - ostavićemo sve tri, ali ćemo uvesti ograničenje. Svakom Srbinu ćemo dozvoliti da ima samo dve od te tri vrline!"
I tako i bi...
Ako je Srbin dobar u duši i radikal, onda nije pametan.
Ako je pametan i radikal, onda nije dobar u duši.
A ako je pametan i dobar u duši, onda nije radikal.
Албанску траву.mali.adadjo.:ne znam šta pušiš...
Видео сам је скоро, много добра фора. А и истинита.adem_ks:da malo smirimo duhove
ipak moram priznati da je ovo copy-paste
Pijanista:Видео сам је скоро, много добра фора. А и истинита.