srbima autonomija

ne stoji mi, kao Hrvatu, da se mijesam u unutrasnje probleme Srbije koje se ne ticu Hrvatske, ali ipak dozvolite da kazem svoje misljenje ..Srbija treba poduzeti i uciniti legalnu i legitimnu akciju, poput Oluje, i vratiti taj dio svoje okupirane teritorije pod suverenitet i nadzor Republike, odnosno drzave Srbije

slavonija:
ne stoji mi, kao Hrvatu, da se mijesam u unutrasnje probleme Srbije koje se ne ticu Hrvatske, ali ipak dozvolite da kazem svoje misljenje ..Srbija treba poduzeti i uciniti legalnu i legitimnu akciju, poput Oluje, i vratiti taj dio svoje okupirane teritorije pod suverenitet i nadzor Republike, odnosno drzave Srbije

lepo kažeš, ne stoji ti...aj sada marš u lepu ili tri lepe svejedno :roll:

slavonija:

dragi moj hrvatu, srbi kazu: "ko s' djavolom tikve sadi...." ili si shvatio ne????

slavonija:
kod nas se samo ide u jednu lijepu, a nikako u tri...to sa tri je gadno popusilo...

ne znam šta pušiš ali nešto gadno sigurno, čim govoriš da je Oluja legitimna akcija, isto kao i kolone izbeglica koje su pošle za Srbiju a vi ih jurili i presecali, malo vam je ubijanja bilo :roll:
kod nas se kaže - da ideš ti malo u tri lepe..prema tome , jasno ti je šta sam ti rekla.

da malo smirimo duhove

Немања Аврамовић
Stvaranje sveta i srbi :)
фебруар 19, 2007
Tokom stvaranja sveta Bog diktira anđelu:
"- Stvorićemo Nemce, oni će biti pedantni i plavi.
- Zatim ćemo stvoriti Francuze, oni će biti muzikalni i dobri kuvari.
- Stvorićemo Japance, oni će biti vredni i radni.
- Stvorićemo Brazilce, oni će biti veseli i dobri fudbaleri.
- I na kraju, stvorićemo Srbe, oni ce biti pametni, dobri u duši i radikali."

Nakon sto je završio dodeljen mu posao, anđeo pita Boga: "Kako to Bože (majku mu Božju) da si svim narodima dao po dve vrline, a Srbima tri?!?"

Bog: "Pazi stvarno, baš sam preterao... no Božja se ne menja. Evo kako ćemo - ostavićemo sve tri, ali ćemo uvesti ograničenje. Svakom Srbinu ćemo dozvoliti da ima samo dve od te tri vrline!"

I tako i bi...

Ako je Srbin dobar u duši i radikal, onda nije pametan.
Ako je pametan i radikal, onda nije dobar u duši.
A ako je pametan i dobar u duši, onda nije radikal
.

ipak moram priznati da je ovo copy-paste

Back