- Poruka
- 5.431
To ko je pretio ne znam,ali ja nisam sigurno.Cak se sa njim nikada nisam ni zakacio ovde.
A banovao ga moderator tako da nemoj opet da lazes narod.
A banovao ga moderator tako da nemoj opet da lazes narod.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
vestaci su uvek tvrdi.Lacibg:Žao mi je što ne prepoznah gopođu Ražnatović ... Oćoravilo se ...
Kad bi mi prišla bliže ... ne s lupom, nego da me ugreje pod jorganom ...
Iskoristio bih priliku da vidim jesu li joj ... meke ili tvrde ...
Ipak bi ja da probam ... da se uverim.Banshee:vestaci su uvek tvrdi.
srpska majka ce to potvrditi.
Tereskova:Pa onda idi pa brani Kosovo. Meni je draza Evropa i tih 1000 evra. Srbija ce biti evropska ili je nece biti!
Fagypont:Ono što ti ne možeš da daš?![]()
Pa sta?Izaci ce Sunce....Fagypont:Reuters:
Srbija bi, ukoliko joj ne iskrsne neka srećna okolnost, u naredne dve nedelje mogla biti suočena sa tzv. "savršenom olujom" - raspadom Vlade, neuspehom u pridruživanju EU i propašću nastojanja da zadrži Kosovo, ocenila je agencija Rojters, navodeći da ti problemi korene vuku iz ratova koje je od 1991. do 1999. vodio Slobodan Milošević.
Ono što može biti izgubljeno je šest godina napretka, u koji je uloženo puno rada i suprotstavljanja ultranacionalistima, koji reformiste tretiraju kao sluge Evropske unije, koja, kako tvrde, Srbima nije ni potrebna, piše Rojters.
urospo:Pa ovi tzv. reformatori i ostale americke podguzne muve bi se radovale raspadu Srbije ako bi oni posle dosli na vlast, zapravo oni takav rasplet i ocekuju, sreca pa narod nije blesav.
Dakle, njima nije do Srbije, vec samo do vlasti.
Sivonja:Ispraviću te.......nije njima do VLASTI nego do čiste materijalne DOBITI!
Ergo srozali su se još za lestvicu niže.![]()
Manje morgen....urospo:Da, u pravu si, ali do materijalne dobiti se dolazi preko vlasti. I plus bi dobili bonus od njihovih mentora zapadnih antihrista. Ali MALO MORGEN![]()
E vala, da doživim da odu ovi EXPERTI ...PredatorBG11:Ma ja hocu da vidim kraj ove vlade zbog G17-
Sivonja:.......znaš kako mi se drmaju gaće kad mi mađaron preti raspadom![]()
![]()
![]()
Jerry Ropero:Srbiji ne preti nikakav raspad, mi Srbi smo jedinstveni u tome da ocuvamo teritorijalni integritet, slobodu i nezavisnost nase Srbije i srpskog naroda.
Za EU mi se suvo j.ebe , meni je Kosovo i Metohija vaznije od 1000 ulazaka u EU. Kome je do ulaska pasos u ruke i pravac preko grane.
Sivonja:Da vas podsetim još jednom da obnovite gradivo
![]()
Vojsilav Šešelj - JUNAČINA !
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ако је депонија,ти онда вилиш да будеш смеће?Tereskova:Ti si svakako bolestan covek. Takvi kao ti mogu imati prodju samo na ovoj deponiji od foruma.