Srbiji ne treba Brisel, držite se sebe i Rusa

I sta sad?Sad su nam Englezi najveci prijatelji?boze cuvaj kraljicu!!!!!:lol:
Знаш како се каже: Ко има енглезе за пријатеље, непријатељи му нису ни потребни.

Него добар је интервју, оно Боже сачувај Британску националну партију и тако то

Браво за видео...ово чека сву европу..ако се са Израелцима убрзо не договоримо да вратимо мухамеданце у арабију одакле су и дошли..

Mene je ovaj video veoma obradovao. Jos kad bi ih ovi muslimani brojcano presli...ih, prava milina. Nadam se da ce i to biti jednog dana.

[QUOTE=Калуђер;11685768]Знаш како се каже: Ко има енглезе за пријатеље, непријатељи му нису ни потребни.

Него добар је интервју, оно Боже сачувај Британску националну партију и тако то[/QUOTE]

Ovo podebljano je susta istina.Jes da igraju najbolji fudbal al ih ne gotivim nikako.Mnogo su uobrazeni pa kad odu van ostrva ocas posla dobiju po ribici.:)

Priznajem jedino Osvalda Mozlija.;)

To ti kazem, ova budaletina im je sad kao neki idol,
a sigurno je zestoko aplaudirao kada su nas ovi njegovi bombardovali,
mislim stvarno God save the Queen :cool:

Zapravo britanski Blood & Honour, Nacionalni front i sl, su drugačije govorili tokom devedesetih. Većinom su recim otokom rata podržavali Hrvate. Čak su se dosta njihovih dobrovoljaca i borili pod ustaškim obeležjima protiv Srba.Bilo je i izdvojenih mišljenaj, ali su ova pro-ustaška bila u većini. '99 su uglavnom osudili bombardovanje, ali ne zato što vole Srbe, već zato što ne vole Amerikance zbog saradnje sa Izraelom. Samo mislim da su svi oni dobrovoljci i zločini nd Srbima mnogo... recimo teži na terazijama od njihove navodne političke podrške Srbiji.

Back