Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
To ti kazem, ova budaletina im je sad kao neki idol,
a sigurno je zestoko aplaudirao kada su nas ovi njegovi bombardovali,
mislim stvarno God save the Queen
[QUOTE=Калуђер;11685768]Знаш како се каже: Ко има енглезе за пријатеље, непријатељи му нису ни потребни.
Него добар је интервју, оно Боже сачувај Британску националну партију и тако то[/QUOTE]
Ovo podebljano je susta istina.Jes da igraju najbolji fudbal al ih ne gotivim nikako.Mnogo su uobrazeni pa kad odu van ostrva ocas posla dobiju po ribici.
To ti kazem, ova budaletina im je sad kao neki idol,
a sigurno je zestoko aplaudirao kada su nas ovi njegovi bombardovali,
mislim stvarno God save the Queen
Zapravo britanski Blood & Honour, Nacionalni front i sl, su drugačije govorili tokom devedesetih. Većinom su recim otokom rata podržavali Hrvate. Čak su se dosta njihovih dobrovoljaca i borili pod ustaškim obeležjima protiv Srba.Bilo je i izdvojenih mišljenaj, ali su ova pro-ustaška bila u većini. '99 su uglavnom osudili bombardovanje, ali ne zato što vole Srbe, već zato što ne vole Amerikance zbog saradnje sa Izraelom. Samo mislim da su svi oni dobrovoljci i zločini nd Srbima mnogo... recimo teži na terazijama od njihove navodne političke podrške Srbiji.