Metronomy
Legenda
- Poruka
- 50.974
i pokaže praktično, da mlatite...Најјаче је ово кад кренемо да пишемо о неким озбиљним стварима,
па упадне Метроному.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i pokaže praktično, da mlatite...Најјаче је ово кад кренемо да пишемо о неким озбиљним стварима,
па упадне Метроному.
Svedoci smo ovigh dana da je Amerika ponovo Srbiji uvela sankcije, dokle više ?
Мртва трка је ту око упада: Метроному или Капетан-ЦАПСЛОЦК-маркНајјаче је ово кад кренемо да пишемо о неким озбиљним стварима,
па упадне Метроному.
Džaba su ti sve ekonomske analize i statistike, na ovom forumu se to ne uzima kao argument!Sankcije su Rusiji a nas pogađaju jer sedimo na dve stolice. I sad se jedna izmakla.
A to na koju stranu treba da se okrenemo, cifre govore:
Trgovina sa EU/NATO: 90%
Trgovina sa BRICS: 10%
Srpska dijaspora u EU/NATO: 99%
Srpska dijsapora u BRICS: 1%
Ajde s obzirom da gore trolam rusofile, apsolutno sve stoji, ali zaboravljaš jednu bitnu činjenicu.
A to je da je vaš jedini problem taj što ste vjerojatno najpodijeljeniji narod u Europi.
Vi iz tog aspekta imate tri države, jednu koja želi u EU i NATO, jednu koja bi gaće skinula da im dođu Rusi i Kinezi (čitaj BRICS), i jednu koja i dalje sanja o nekoj Švicarskoj.
Dok se ne riješite djela populacije koji i dalje sanja o azijskim hordama, do tad će te i dalje biti tu gdje trenutno jeste.
A to će ipak potrajati još minimalno jednu generaciju, ili barem dok trećina naroda ne otvori oči, što iskreno sumnjam, jer vam je politika takva, jedan dan se ide u EU, drugi dan se uvlači azijskim hordama, a treći se sanja o nekoj neutralnosti i slobodi.
Česta fraza na ovom forumu je da su EU države kolonije, kad pazi čuda, Srbija koja je toliko neovisna o drugima, moljaka Ruse da prodaju udio NIS-a da bi mogli imati nafte..
Ukratko, trećina populacije vam je u teškoj deluziji, trećina u nešto manjoj, i trećina u koju spadaš ti (pretpostavljam) koja razmišlja normalno, ali i dalje ostaje problem da si/ ste u manjini.
Koje su vece koristi srbije clanstva u bricsu nego sto su u EU?Svedoci smo ovigh dana da je Amerika ponovo Srbiji uvela sankcije, dokle više ?
Vučić ovih dana vrlo čudno i nebulozno bez ikakvog razloga pominje Rusiju i njene firme, umesto da pominje Ameriku koja je uvela sankcije Srbiji ili da pominje nacionalizaciju Američkih firmi i menjanje Američkih % vlasništva ?????
Pogledajte prilog 1798007 Pogledajte prilog 1798008
Vrlo neodgovorno i čudno ponašanje Vučića i njegovih medija koji ne kritikuje Ameriku koja je uvela sankcije Srbiji, jeli vreme za smenu Vučića zbog ovoga ?
Ovo je isto kao kad neko nebi kritikovao Ameriku i Nato za bačen uranijum na Srbiju, neverovatno !
Jeli vreme da se zbog sankcija Amerike okrenemo na drugu stranu i da se Srbija učlani u BRICS ?
Pogledajte prilog 1798014 Pogledajte prilog 1798015
Ma pusti, na forumima se okupljaju ljudi koji daju oduška svojim da kažem emocijama...
Ako se uzme geografska karta, kao što bi svaki normalan čovek uradio, i onda isrtaš nekom bojom gde je NATO, a gde EU, dobili bi frapantnu sliku: haha, Srbiju okruženu skroz tim zemljama !
Tako da... to je kao kada bi zgrada u nekok ulici poželela da bude deo zgrada u nekoj drugoj ulici, iako se zgrada ne može pomeriti odatle. To je sve na nivou neke fantazije ljudi koji uopšte ne putuju, sede u nekom svom sobičku i fantaziraju.

Džaba su ti sve ekonomske analize i statistike, na ovom forumu se to ne uzima kao argument!
Bitna je jedino ona stara, rusi i kinezi braća srpska.
Uh koliko se Rusija sekira zbog sankcija Nis-u a pogotovo Gasprom.....pa oni jaci od pola Evrope, imaju veci budzet, za njih je kao ovo kap u okeanu.
Problem je u tome što kod vas ljudi nisu svjesni da se politika ne vodi emocijama.. pola svijeta bi već bilo u ratu da je to tako.Pitao je mene u Parizu prošle godine jedan nemački profesor, sedeli u metrou, zašto Srbi vole Putina? Pitao me je ozbiljno da čuje, jer mu nije jasno.
Ja sam rekla iz emotivnih razloga.
Onda ni to nije razumeo pa kaže zašto iz emotivnih. Kažem pa Putin razume našu poziciju oko Kosova, stalno govori kao je narod stradao, ima osećanja prema Srbiji, razume nas... I on me i dalje gleda onako zaprepašćeno. Nije ništa ni rekao, osim da se čudio... Eto to je razlika mentaliteta. Ovde bi ljudi sve dali samo da neko saoseća sa njima. Da te zna u dušu. To što nem nikakvih dobrih dela porema tebi, ni logike to nema veze.
Sve u svemu uskoči prof iz Austrije koji je takjođe Nemac i kaže mu "pa Srbija nikada nije bila pod Rusijom, eto zato".
Kažem ja, ok momci lepo smo se ispričali, odo ja... nisam znala to bolje da objasnim.
Onda ni to nije razumeo pa kaže zašto iz emotivnih. Kažem pa Putin razume našu poziciju oko Kosova, stalno govori kao je narod stradao, ima osećanja prema Srbiji, razume nas... I on me i dalje gleda onako zaprepašćeno. Nije ništa ni rekao, osim da se čudio... Eto to je razlika mentaliteta. Ovde bi ljudi sve dali samo da neko saoseća sa njima. Da te zna u dušu. To što nem nikakvih dobrih dela porema tebi, ni logike to nema veze.
Srbi su generalno prgav narod, gde god da se nađemo, mi se pre ili kasnije sa nekim zavadimo. To nam je u krvi: umesto da rešavamo sukob, mi ga hranimo, pa još i uživamo u tome. Kad smo u svađi sa zapadom, tražimo utehu na istoku. A tamo su odavno provalili našu slabu tačku, dovoljno je da kažu da nas "razumeju", pomenu Kosovo i bace koju rečenicu o bratskoj ljubavi, i odmah im verujemo. Oni ne kupuju naše interese, nego naše emocije.
A istina je da da smo kojim slučajem u Aziji, posvađali bismo se i sa njima, pa bismo glorifikovali zapad. To je taj naš večiti mentalitet inata, da bežimo od rešenja i da svuda tražimo nove zamerke. Uvek protiv nekog, retko za nešto.
Potpuna besmislica. Lobiraš za BRICS, a i dalje nisi u toku šta on predstavlja. Pre svega BRICS nije vojni pakt. U slučaju rata bi bilo koja članica BRICS-a bila vojno prepuštena sama sebi.Srbija i Republika Srpska bi članstvom u BRICS i zbog Rusije koja ima nuklearno oružije bili isto kao Kalinjingrad ili kao Zapadni Berlin nekad
Treba odmah prekinuti diplatske odnose sa SAD i proterati americkog ambasadora
У Србији нема америчког амбасадора, одавно.
Treba odmah prekinuti diplatske odnose sa SAD i proterati americkog ambasadora
onda proterati otpravnika poslova
To je jedino imalo smisla 2008. kao upozorenje svima koji priznaju KiM kao nezavisnu državu. Ovako zakasnelo ne bi imalo neku svrhu.Treba odmah prekinuti diplatske odnose sa SAD i proterati americkog ambasadora
Русија би, свакако, имала користи од протеривања отправника возова.
Међутим, поставља се питање, какву би корист Србија имала од једног таквог потеза.